berita

‘Camera Angle Pro!’ – Video Parody MotoGP Buat Ramai Berdekah, Siap Ada Gadis Payung!

January 20th, 2020 | by Shafika
Kini Trending

Bagi peminat MotoGP pasti sering mengikuti perkembangan sukan permotoran yang sememangnya mendapat liputan media seluruh dunia. Perlumbaan motosikal paling berprestij ini disertai barisan pelumba paling berkemahiran dunia daripada pelbagai kewarganegaraan yang menunggang jentera buatan nama-nama besar dalam arena permotoran antarabangsa.

Namun, lain pula jadinya apabila sekumpulan jaguh motor di kampung parody MotoGP dengan cara mereka tersendiri. Memang berdekah perut kami tengok aksi spontan mereka yang boleh dikatakan sangat professional!

Kreatif habis

Video yang dikongsi oleh Mohd Fitri ini mendapat lebih 100k tontonan. Rata-ratanya memuji usaha mereka dalam parody motoGP yang memang nampak real. Walaupun berlitarkan dalam kebun, ianya memang sesuatu yang patut dipuji. Juru video mereka patut diberi pujian kerana berjaya mendapatkan beberapa shot terbaik.

 Lagi video lebih jelas

Youtubers yang berasal dari Indonesia ini sebenarnya agak terkenal. Tak hairanlah kalau jumlah tontonan mereka lebih 1 juta setiap video. Memang boleh buat duit. Berbaloi baloi effort dibuat, duit dapat seronok dapat!

Ramai terhibur

Sumber : Fitri, Youtube

The following two tabs change content below.

Shafika

Content Champion at Rev Asia Berhad
I'm not fat, I'm just easy to see

SKIP THIS AD ×