berita

Celcom Tawar Pakej Penjawat Awam Dengan Kadar Istimewa, Siap Dapat Telefon Pintar Percuma!

December 2nd, 2020 | by Intan Mahsuri
Shout Out!

Tugas sebagai barisan hadapan dalam usaha melawan pandemik Covid-19 yang sedang melanda negara bukanlah sesuatu yang mudah. Tidak hanya keringat yang tumpah membasahi tubuh tetapi keluarga turut diketepikan demi tanggungjawab yang digalas.

Ramai dalam kalangan mereka yang berjauhan dengan ibu bapa dan ada pula yang meninggalkan isteri serta anak-anak di rumah semuanya demi memastikan tugas dapat dilaksanakan dengan penuh dedikasi.

Bersama menghadapi perubahan norma baharu

Perit dan getir yang dilalui oleh insan-insan ini hanya mereka yang mengetahuinya. Namun, inisiatif yang diambil oleh pihak Celcom selaku rakan norma baharu penjawat awam mungkin sedikit sebanyak mampu meringankan rasa rindu yang terbuku di hati terhadap keluarga dan insan tersayang.

Celcom PPA eksklusif untuk penjawat awam

Khas, buat penjawat awam di luar sana, Celcom ada menawarkan Pakej Penjawat Awam (PPA) untuk korang. Tak kisahlah korang doktor, jururawat, guru, tentera, polis, pegawai imigresen, ahli politik atau kerani am, korang layak untuk memohon pelan Celcom PPA dengan kadar istimewa.

Melalui pakej ini, korang akan menikmati pelbagai kelebihan termasuklah panggilan tanpa had dan kouta internet sehingga 80GB tertakluk kepada pakej yang korang pilih.

Lepas ni, bolehlah telefon atau video call ibu bapa, isteri dan anak untuk melepaskan rindu dan luahkan perasaan bila perlu. Nak tengok video-video motivasi untuk naikkan semangat pun boleh. Semuanya tak mustahil dengan Celcom PPA!

Pelbagai pakej bagi memenuhi keperluan korang!

Selain itu, pakej yang ditawarkan Celcom PPA mampu dimiliki oleh semua penjawat awam. Bermula dari pakej serendah RM45 hinggalah RM148, korang pasti terkesima dengan apa yang bakal korang terima.

Antara pakej yang korang tak boleh lepaskan ialah pakej Celcom Business Mobile Gold. Pakej ni adalah pakej terhad tau. Siapa cepat, dia dapat!

Melalui pakej ini, korang akan menerima kouta internet 40GB*, panggilan tanpa had ke semua rangkaian, penggunaan aplikasi WhatApp dan WeChat tanpa had, 20 sen SMS ke semua rangkaian dan percuma 30GB video WALLA selama 12 bulan.

*tertakluk terma & syarat.

Berikut adalah pakej lain yang ditawarkan untuk semua penjawat awam di seluruh negara:

Bukan itu saja, korang juga akan menerima telefon pintar percuma untuk pakej di atas termasuklah Samsung Galaxy A01 (16GB), Vivo Y11 (32GB), OPPO A12 (32GB), Vivo Y50(128GB) dan Samsung Galaxy A51 (128GB).

Yang penting tiada bayaran pendahuluan dikenakan untuk kesemua pakej Celcom PPA. Memang menjimatkan, rugi kalau korang tak grab.

Nak daftar pun mudah guys!

Bagi yang berminat nak daftar pelan-pelan di atas, boleh terus klik link di SINI, isi je butiran korang dan staff Celcom akan hubungi korang.

Di samping itu, korang juga boleh walk-in ke mana-mana Celcom Centre untuk buat pendaftaran. Hanya bawa staff id atau penyata gaji atau surat rasmi daripada pihak majikan korang. Mudah kan?

Jadi, buat semua para penjawat awam, jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan pelan dengan kadar istimewa ini. Terima kasih tak terhingga daripada Celcom PPA untuk segala usaha yang telah dilakukan oleh korang bagi membendung pandemik Covid-19.

Website: Celcom Pakej Penjawat Awam

Facebook: Celcom

×