berita

Daftarkan ‘Surat Kelahiran’ Kereta Korang Untuk Berpeluang Memenangi Hadiah Cabutan Bertuah! Macam Mana Tu?

June 22nd, 2017 | by Noraniza
Kini Trending


Untuk Honda-Nators diluar sana, ada offer terbaik untuk korang semua pengguna Honda yang baru, lama mahupun pengguna secondhand.

Sebanyak 1,500 orang pemenang bertuah bakal memenangi wang tunai, baucer dan banyak lagi hadiah menarik dari Honda. Kalau anda ingin menjadi antara 1,500 pemenang bertuah tu, anda hanya perlu mendaftarkan ‘Surat Kelahiran’ kereta Honda kesayangan korang melalui SMS untuk membuktikan yang korang ni adalah owner kereta Honda.

Dengan cara ini, secara automatik korang akan berpeluang untuk sertai cabutan bertuah ni. Mana tahu dapat menang hadiah sempena raya yang bakal menjelang ni. Memang cun sangat lah.

1. Kunjungi mana-mana dealers, website atau Facebook Honda sendiri untuk instruction

Untuk mendapatkan keterangan lanjut mengenai cara untuk sertai cabutan bertuah ni, korang boleh kunjungi mana-mana showroom Honda, jumpa dealers untuk mengetahui maklumat lebih lanjut. Kalau malas nak keluar, boleh juga check di laman sesawang Honda sendiri ataupun Facebook Honda.

2. Hantarkan SMS untuk sertai cabutan bertuah

Hantar SMS untuk mengesahkan yang anda akan sertai cabutan bertuah ni.

3. Jawab soalan yang akan diberikan

Jangan risau. Soalan yang akan diberikan bukan macam Rocket Science tau. Senang je, siap ada pilihan jawapan bakal diberikan.

4. Masukkan semua details yang diperlukan dalam format yang betul

Information yang akan diperlukan bagi menyertai cabutan bertuah ini adalah seperti langkah yang di bawah. Tapi pastikan anda mengikut format yang betul tau. Kalau salah, mereka tak akan dapat details korang.

SMS & Menang GANJARAN HEBAT berjumlah RM300,000! Terbuka kepada SEMUA pemilik kereta Honda lama, baharu mahupun terpakai!

Taip ‘Honda‘ <ruang>

Nombor plate kereta<koma>

Nama owner (seperti dalam kad pengenalan)<koma>

Jawab soalan yang diberikan. Pilih A atau B<koma>

Nombor kad pengenalan terbaru

Hantar ke 39993

Contoh format yang betul: Honda<ruang>VF3159<koma>ALI BIN DAUD<koma>A<koma>560413142145

Semua Honda-Nators yang menyertai bakal dapat ganjaran dari pihak Honda. YAY!

Taraa! Senang kan cara untuk join? Oh ya, bila korang dah hantar SMS pengesahan untuk sertai cabutan bertuah ni, korang juga akan berpeluang untuk mendapatkan hadiah special dari Honda iaitu:

FREE Petrol Card

+ *One Contest Entry* untuk memenangi wang tunai

+ Hadiah ekslusif dari Honda

Manakala untuk pengunjung setia Honda Service Center pula, korang juga bakal mendapatkan RAYA PACKETS dari Honda. Ha, nampak tak, pihak Honda memang akan appreciate semua Honda-Nators yang terlibat kali ini.

So, kalau korang ada kereta Honda, tak kisahlah model lama ke, baru ke ataupun secondhand. Boleh je register! Tak menang pun still dapat hadiah dari Honda. Memang terbaik lah!

Untuk maklumat lanjut, boleh ke laman web Honda. Link di bawah:

Honda Raya Promotion

The following two tabs change content below.

Noraniza

Senior Head Of Sponsored Content, Malay Division at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)

SKIP THIS AD ×