berita

Dalam Masa 8 Bulan, Kulit Muka Lelaki Ini Kini Flawless Dengan Modal Hanya RM5

August 21st, 2019 | by Shira
Kesihatan & Hidup Aktif

Kulit muka yang berparut, berjerawat dan kusam boleh menyebabkan keyakinan diri seseorang itu hilang terutama apabila berhadapan dengan orang ramai. Selain wanita, kaum lelaki turut mengimpikan kulit muka yang bersih dan flawless.

Di Twitter, seorang lelaki berkongsi tips memulihkan kulit muka berjerawat dalam masa 8 bulan sahaja. Bajet yang digunakan guna tidak banyak, bagaimana tu?

8 bulan je dah flawless

Untuk memiliki kulit yang flawless bukannya senang. Kadang-kadang ambil masa bertahun-tahun tetapi lelaki ini berjaya merawat kulitnya dalam masa 8 bulan je.

Buat appointment dekat hospital kerajaan

Ingat! Sebelum nak pergi jumpa dermatologists di hospital kerajaan, anda perlu membawa surat dari klinik kesihatan kerajaan supaya mudah untuk buat appointment dengan pakar.

Ubat yang perlu diambil

Ubat free je, bayar RM5 untuk caj servis

Selain itu, lelaki ini juga menasihatkan orang ramai agar berjumpa dengan dermatologists terlebih dahulu sebelum nak ambil mana-mana ubat. Takut nanti ubat tu tak sesuai untuk keadaan kulit korang.

Sumber: Twitter