berita

Datang Bulan Tak Boleh Minum Ais? Jangan Risau, Ada Satu Benda Ni Korang Kena Try!

November 6th, 2020 | by Sya Alkaf
Kesihatan & Hidup Aktif

Siapa lagi yang setiap kali datang bulan mesti kena bebel macam dekat atas tu dengan mak dia? Nak minum ais tak boleh, apa lagi nak makan cendol! Silap-silap boleh jadi seharian korang kena dengar tazkirah pasal ais.

Kami faham sangat dengan cuaca yang agak panas dekat Malaysia ni memang korang akan selalu berpeluh dan tak selesa setiap kali datang bulan. Melekit-melekit tu jangan cakaplah, rimas! Sebab tu lah kita selalu nak cari benda yang boleh sejukkan badan kan?

Pad SOFY Cooling Fresh boleh selesaikan masalah korang!

Pssst! Kami nak share SOFY sekarang dah ada pad dengan teknologi berangin! SOFY merupakan jenama pertama yang tampil dengan pad seumpama ni dekat Malaysia tau. Power lah!

Pad yang dilengkapi dengan teknologi Jepun dan juga lapisan sesegar pudina ni bakal memastikan korang sentiasa selesa dan nyaman untuk tempoh sehingga 5 jam tanpa sebarang rasa ketidakselesaan. Kami yakin pad SOFY Cooling Fresh ni adalah satu-satunya benda yang mak korang akan terus approve setiap kali datang bulan.

Menghalang bau tak diingini

SOFY Cooling Fresh diperkaya dengan minyak pati asli dari tumbuh-tumbuhan bagi mengekang bau yang tak menyenangkan agar korang lebih yakin dalam pergaulan seharian.

Ini adalah salah satu usaha SOFY bagi menyokong kaum wanita untuk menjalani segala cabaran dan kemungkinan melalui produk mereka yang dijamin bakal memberikan perlindungan berpanjangan.

Jadi, korang tak payah risau lagi kalau-kalau ada bau yang tak best setiap kali korang keluar bekerja, lepak or dating okay :)

Tak ada masalah bocor lagi!

Setiap kali nak tidur je mesti takut bocor kan? Nanti kalau terkena pakaian atau cadar dah satu hal pulak nak kena cuci semua. SOFY got you covered sis! Dengan variasi saiz  sehingga terpanjang 42cm, korang dah boleh tidur lena tanpa diselubungi perasaan gusar.

Untuk siang pula, korang boleh pilih ukuran yang bersesuaian daripada 23-26cm. Kesemua rangkaian pad SOFY Cooling Fresh mempunyai sistem penyerapan yang baik bagi memastikan korang bebas melakukan aktiviti sepanjang hari. Yeay!

Sebelum korang nak pegi beli, tengok dulu promo ni!

  1. Diskaun RM1.50 kalau korang buat pembelian secara atas talian di Watsons Online dengan kod promo ‘SOFYCOOL
  2. RM1 daripada setiap pembelian 1 pek SOFY Cooling Fresh di Aeon atau Watsons bakal disumbangkan kepada Women’s Aid Organization (WAO)
  3. Korang berpeluang menikmati Touch N’ Go eWallet PIN bernilai RM5 dengan setiap pembelian 2 pek regular SOFY Cooling Fresh

Untuk maklumat lanjut mengenai pin tambah nilai Touch N’ Go eWallet klik dekat sini.

Okay, sekarang korang dah boleh pergi beli SOFY Cooling Fresh yang memang cool habis ni. Kalau korang perlukan lebih banyak info, boleh klik dekat sini je. Dah cuba nanti, guarantee korang tak akan beralih ke jenama pad lain lagi!

 #SOFYLongestCool #ColdWithoutScold

SKIP THIS AD ×