berita

Dato’ Siti Nurhaliza Mahu Dua Orang Anak Sebelum Usia 43 Tahun

March 16th, 2018 | by Shafika
Isu & Kontroversi

Penyanyi yang menjadi kesayangan hampir semua rakyat Malaysia, Dato’ Siti Nurhaliza telah mengumumkan berita kehamilannya pada tahun lalu melalui sebuah sidang media terbuka setelah hampir 12 tahun menjalani bahtera rumah tangga. Dato’ siti sendiri sering berkongsi setiap fasa perubahan yang dialaminya sepanjang hamil bersama peminat.

Terbaru, Suria Malaysia melaporkan bahawa Dato’ Siti meluahkan keinginannya untuk hamil sekali lagi dan memiliki dua orang anak sebelum usianya menginjak 43 tahun.

‘Elak makanan pedas..’

Jika dahulu beliau seorang yang sangat sukakan makanan pedas, namun sekwaktu mengandung beliau harus elak makanan sebegitu.

Saya suka makan tomyam tapi itu pun tak boleh. Jadi saya terpaksa ulang makan benda yang sama seperti sup, singgang dan sebagainya.

Menurut Suria Malaysia juga, Dato’ Siti perlu mengelakkan makanan pedas yang menjadi kegemarannya selama ini demi menjaga kandungannya dengan baik.

‘Persediaan untuk bayi dah pun siap..’

Segala persiapan telah pun dilakukan malah nama untuk puteri yang bakal lahir nanti juga sudah ada.

Alhamdulillah segala persiapan telah pun lengkap seperti barangan keperluan bayi serta bilik bayi. Peminat-peminat juga banyak yang memberikan hadiah.

Selain itu, Dato’ Siti juga berkongsi dengan Suria Malaysia tentang persiapannya untuk menyambut kelahiran puteri sulungnya yang tinggal beberapa hari lagi.

‘Merancang untuk mempunyai dua cahaya mata’

Inshaallah saya ingin memiliki dua cahaya mata sebelum usia saya mencecah 43 tahun.

Menurut laporan dari Suria Malaysia juga, Dato’ Siti juga mempunyai perancangan untuk mempunyai dua orang anak sebelum usinya mencecah 43 tahun. Admin doakan semoga Allah lancarkan proses bersalin buat Dato’ Siti nanti.

Credit: Suria Malaysia

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×