berita

‘Depa Kacau, Depa Suh Delete..’ – Dituduh Lalang, Che Ta Dedah Perkara Sebenar

May 11th, 2018 | by Shafika
Kini Trending

Semalam, pelakon Che Ta naik berang apabila dituduh ‘playsafe’ selepas menyokong Tun M. Tidak duduk berdiam diri, pelakon itu membidas kembali tomahan dibuat di ruangan komen Instagram miliknya.

Artikel Berkaitan : ‘Hey Ba** Kau Sakit Tang Mana?’ – Dituduh ‘Playsafe’, Che Ta Sound Pengikut.. Win!

Terbaru, Che Ta dedah perkara sebenar kenapa tidak berani menyokong parti pembangkang sebelum ini. Semoga netizen boleh menerimanya dengan hati terbuka.

Depa suh delete

Lama saya simpan gambaq ni.. tk leh upload , sat g depa kacau , depa suh delete.. letak gambaq Tun , wish birthday pun salah , upload surat Tun ucapkan terima kasih sebab wish birthday utk beliau pun tk kena.. saya tk boleh teqang2 sokong pembangkang (sblm ni) , depa ada kosa, depa boleh buat apa saja .. saya byk tanggungan , takut kalau bisnes kena kacau , muka kena banned kluaq tv.. susah jgk nak caqi makan ..tapi saya respect dgn rakan saya @bena1i & @fatiyalatiff yang begitu setia dan tak peduli bila kena ‘kacau’ dgn org ataih bila depa dgn terang- terangan menyokong Tun.. sesungguhnya betapa mulia jiwa mereka yang sabar dan setia .. .Lepaih ni dah boleh dah upload gambaq lagu mana pun ??? .

#tunM #chedet @chedetofficial#mahathirmohammad #primeminister .

Tak kisah lah kalau org nk tuduh lalang , saya upload gambaq bkn nak mintk duit dari PM , tapi menzahirkan rasa syukur dan bangga yang mana sblm ni perasaan dok meqengkam dlm hati ????

Hanya Tun M dihati saya

 

Menyanjungi dan menyantuni keperibadian serta kepimpinan beliau dari dulu hingga sekarang. Tiada dua, hanya satu Tun M di hati saya dan ramai di luar sana. Moga dengan tampuk pimpinan baru ini kita akan terus maju dan berjaya dunia serta akhirat.

T: tetap utuh di hatiku
U: unggul serta unik
N: namamu terus hebat di mata dunia

M: Malaysia menantimu setiap detik
A: angkatan pimpinan baru harus mencontohinya
H: hujahnya sentiasa bernas
A: amat digeruni
T: tiada dua
H: hormatilah beliau selalu
I: impianmu bersatu seiring dengan kami
R: restuilah perjuangannya

Buat Tun mahathir kami menyayangimu. Semoga diberi kekuatan dan kesihatan menerajui tanah air tercinta, Malaysia.

Amin yrabbalalamin .
@chedetofficial#tunmahathir#chedet

Sumber : Rozita Che Wan

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×