berita

‘Di Mana Logiknya Atuk Tak Boleh Tidur Sebilik Dengan Cucu?’ – Serina Redzuawan

April 24th, 2018 | by Arini Saleh
Isu & Kontroversi

Anak selebriti chef popular, Serina Redzuawan hari ini dilaporkan bakal berhadapan risiko dipenjara atas dakwaan melanggar perintah persetujuan dengan bekas suaminya, Gavin Edward. Gavin mendakwa Serina melanggar persetujuan apabila membenarkan dua orang anak mereka bermalam dengan Chef Wan.

Artikel berkaitan : Serina Redzuwan Bakal Dikenakan Hukuman Penjara?

Menerusi laman Instagram, Serina mempertahan dirinya dan menganggap dakwaan Gavin itu keterlaluan.

Karma pasti ada

Wahh..Hebat nya permainan Lebai Gavin, buat tuduhan i langgar perintah hanya kerana benarkan anak anak tidur sebilik dengan Papa i? Di mana lojiknya seorang Atuk tak boleh tidur sebilik ngan cucu cucu dan mereka ni masih kecik. Lainlah kalau Isabella tu dan Anak Dara sunti umur dah belasan tahun. Lebih pelik perjanjian tu ikat My father bersama sedangkan Papa tak bersetuju apa apa.How about Gavin yg dengan sendiri melanggar perintah mahkamah tidak berkelakuan & Hidup dengan Cara bukan Islam.
1- Bersekedudukan dan bermesra dengan wanita bukan Isteri di depan anak anak. Sehingga di tangkap khalwat!Sehingga di Dah malu dan takut terus kawin. Padahal dlm perintah mahkamah jelas dia kena jaga perilaku dan ikut cara Islam depan anak anak. Takpelah Gavin kalau nak berpura pura & mempermainkan Agama Islam Allah swt maha berkuasa u akan di beri balasan setimpal Oleh Allah swt di dunia mahupun di Akhirat. KARMA PASTI ADA. Kebenaran pasti akan terungkai tidak lama lagi. Allahuakhbar!

Komen netizen

Sumber : Serina Datuk Redzuawan

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×