berita

Dia Mempermain & Menipu Saya- Pelakon Kacak Umum Kahwin Dengan Gadis Pilihan, Ini Luahan Bekas Kekasihnya?

March 1st, 2017 | by Ash Nordin
Isu & Kontroversi

 

1.2

Selepas beberapa kisah percintaan kecundang, akhirnya semalam salah seorang pelakon kacak Malaysia telah mengumumkan dia akan mengakhiri zaman bujang dengan gadis pilihannya. Sama cantik dan sama padan, mereka ni kalau kita tengok sangat lah sesuai.

Tapi semalam, kami dapat kiriman email dari seorang pengikut OHBULAN! dan dalam email tersebut mengandungi beberapa screenshot. Katanya screenshot itu adalah luahan ex boyfriend kepada gadis yang akan dikahwini oleh pelakon lelaki tersebut. Alamak..

Hati berkecai..

1.1

Menurut lelaki ni, dia telah menjalinkan hubungan dengan bakal isteri pelakon tersebut, namun hatinya remuk apabila dia tidak tahu menahu langsung dan paling perit sekali, tiba-tiba dia dapat tahu bahawa kekasihnya itu akan berkahwin dengan orang lain. Dia dapat tahu perkara tersebut melalui sosial media. Katanya lagi selama mereka bercinta, dia sekali pun tidak pernah curang dan dia hanya sayangkan kekasihnya itu sahaja.

Screen Shot 2017-03-01 at 3.31.23 AM

Sudah banyak kali dia dapat merasakan hubungan dengan kekasihnya ada sesuatu yang tidak kena, tetapi kekasihnya itu tetap mahu meneruskan percintaan mereka. Walaubagaimana pun, kekasihnya itu telah dilamar oleh pelakon kacak dari Malaysia sebulan yang lalu dan pada ketika itu, mereka masih lagi bersama. Lelaki ni juga rasa mencurigakan tiap kali telefon ada pada kekasihnya.

1.3

Dia tidak tahu bahawa pelakon lelaki tersebut tahu kewujudannya atau tidak ketika lamaran dibuat. Ini merupakan kali ketiga bekas kekasihnya berkahwin dengan orang lain.

Hmm, mungkin dah takde jodoh kot..

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×