berita

DINE REFINE: Kongsi Gambar Si Comel, Komen & Menang!

July 9th, 2020 | by Intan Mahsuri
Shout Out!

Memelihara kucing dah menjadi satu kebiasaan bagi orang kita. Tak kira la baka apa sekalipun, yang pastinya telatah mereka sentiasa mencuit hati.

Namun begitu, pemilihan makanan yang berkualiti tinggi cukup penting bagi memastikan Si Comel milik korang sentiasa sihat dan memiliki bulu yang gebu.

Kini dengan adanya SmartHeart REFINE, makanan kucing yang dihasilkan daripada isi putih ikan tuna premium. Korang tak perlu risau lagi. Si Comel korang pasti menyukainya.

SmartHeart REFINE, hidangan mewah daripada pilihan isi putih ikan tuna premium untuk Si Comel.

Untuk pengetahuan korang, SmartHeart REFINE adalah makanan kucing dalam pouch berkualiti tinggi yang dihasilkan menggunakan pilihan terbaik isi putih ikan tuna premium.

Isi putih ikan tuna premium yang digunakan untuk SmartHeart REFINE adalah dari kategori yang sama digunakan untuk human grade food. Ini membuatkan SmartHeart REFINE adalah makanan basah dalam pouch premium buat Si Comel yang kaya dengan protein dan nutrisi yang diperlukan Si Comel korang!

Citarasa mewah dengan 4 perisa eksklusif

SmartHeart REFINE memiliki 4 variasi rasa yang terdiri daripada  Selected Tuna with Bonito in Jelly, Selected Tuna with Crab Sticks in Jelly, Selected Tuna with Chicken Flakes in Jelly dan Selected Tuna in Jelly.

Kesemua 4 variasi rasa ini memiliki kelebihannya yang tersendiri. Disamping itu, SmartHeart REFINE juga bebas daripada penggunaan pewarna tiruan dan bahan penambah perisa. Maka, tak hairanlah jika SmartHeart REFINE menjadi pilihan ramai pemilik-pemilik kucing di luar sana.

Beli sekarang dan nikmati diskaun sebanyak 10% bagi setiap pembelian!

Bagi yang tak pernah lagi beri Si Comel korang makan SmartHeart REFINE, inilah masa terbaik untuk cuba. Korang boleh mula dengan berikan Si Comel korang SmartHeart REFINE cat pouch dulu.

Lagipun diorang tengah ada promosi istimewa, dimana korang boleh menikmati diskaun sebanyak 10% bagi setiap pembelian di laman sesawang diorang, SmartHeart Online Shop.

Jangan lupa masukkan kod, REFINE10 untuk dapatkan diskaun 10% tersebut.

** Tawaran sah sehingga 31 Ogos 2020

Haa, kebetulan pulak sekarang, diorang ada contest share foto Si Comel peliharaan bersama SmartHeart REFINE. Korang berpeluang menjadi salah seorang daripada 2000X pemenang hadiah makanan kucing premium dalam pouch SmartHeart REFINE. Rugi kalau korang tak join.

Hanya snap foto Si Comel & komen untuk menang!

Rugi tau kalau korang tak join contest yang SmartHeart REFINE anjurkan kali ni. Bukan apa, mudah sangat untuk korang sertai peraduan ni. Korang follow je langkah-langkah kat bawah, okay?

  1. Layari Facebook SmartHeart REFINE
  2. Kongsi gambar Si Comel bersama SmartHeart REFINE Cat Pouch di ruangan komen ENTRI ini.
  3.  Untuk Maklumat lanjut mengenai peraduan DINE REFINE, anda boleh klik link dibawah

https://perfectcompanion.com.my/contest/dine-with-refine/

Mudah kan nak join contest yang SmartHeart REFINE adakan. Kalau gambar korang terpilih, pihak SmartHeart REFINE akan menghubungi korang setelah peraduan tamat.

** Peraduan sah bermula 1 Mei 2020 ~ 31 Ogos 2020
** Tertakluk pada terma dan syarat.

Jadi, tak salah rasanya kalau sekali-sekala korang belanja kucing kesayangan korang makanan berkualiti tinggi dengan citarasa gourmet. Ada diskaun pulak tu. Memang sayang kalau tak beli sementara promosi masih berjalan.

Untuk maklumat dan info yang lebih lanjut, korang boleh klik link di bawah.

Website: SmartHeart Online Shop

Facebook: SmartHeart REFINE