berita

Drama & Perkara Yang Orang Bertudung Je Faham! Ada Tak Yang Sama Problem Dengan Si Nadia Ni?

September 24th, 2020 | by Azyanshor
Kini Trending

Ha siapa kata orang bertudung ni takde drama harian? Sama je macam yang tak bertudung, wanita berhijab pun ada pergelutan mereka tersendiri tau!

Bukan sekadar letak atas kepala dan ikat je, nak gayakan tudung pun kena ada teknik yang betul. Kadang-kadang, boleh buat hilang mood kalau tudung tak jadi atau tudung rosak. Admin yakin, wanita berhijab pasti boleh relate dengan perkara-perkara kat bawah ni.

Tudung buat perangai

Bila cakap pasal tudung buat perangai ni, 10 kali korang betulkan tudung tu dah ikut semua step yang betul pun tak akan jadi. Padahal, style tu memang korang pakai setiap hari. Lagi-lagi time dah lambat, time tu la tudung nak buat perangai..

Sama macam Nadia dalam situasi ni..

Cantik ke kalau pakai tudung warna lain? Guna warna hitam jelah!

Nak pakai warna lain ni kena yakin dengan diri sendiri! Kalau korang tak yakin macam mana orang nak nampak korang sebagai seorang yang berkeyakinan tinggi kan? Sama macam situasi Nadia dalam siri Antara Cita-Cita dan Restu Ibu ni. Ibu Nadia tak yakin sebab Nadia pun kurang pasti dengan diri dia sendiri..

Boleh ke nak gayakan orang?

Kadang-kadang, orang lain yang lebih confident dengan diri kita. Macam situasi bila kawan Nadia minta Nadia gayakan tudung ketika majlis perkahwinan dia. Fuh, tanggungjawab besar tu!

Walaupun ibu Nadia ragu-ragu akan Nadia tapi ternyata, bakat itu terserlah bila orang percaya dengan diri kita! Semuanya on point je!

Korang pun boleh bina keyakinan tersendiri!


Korang pun ada masalah yang sama dengan Nadia ni? Jangan risau, walaupun berhijab, ia tidak menjadi halangan untuk kita melangkah dengan lebih jauh!

Untuk menjadi lebih yakin semestinya korang memerlukan sesuatu yang berbeza untuk boost up confident korang kan? Yang paling penting, rambut korang walaupun bertudung kena jaga juga!

Rejoice Hijab Perfection Series mampu merubah masalah ketidakselesaan rambut korang! Baik masalah rambut gugur mahupun masalah bau, Rejoice Hijab Perfection Series mampu menghilangkan masalah tersebut. Bukan itu saja, ia juga mampu meningkatkan kesegaran, bau yang wangi dan juga menghilangkan kegatalan rambut.

Barulah lagi yakin kalau rambut korang sihat! Tudung pun terletak je dan hari-hari korang akan lebih lancar.

Rejoice Hijab Perfection Series juga dilengkapi formula 3 dalam 1 yang mampu untuk menyelesaikan:

  1. Masalah kelemumur dengan formula anti kelemumur yang sangat hebat
  2. Bebas bau dan peluh dengan penyejukan tambahan daripada Menthol dan bau bunga kasturi yang menyegarkan
  3. Rambut kuat dengan memastikan kelembutan yang mampu bertahan sepanjang hari

So, korang tunggu apa lagi? Jom tingkatkan keyakinan dengan Rejoice Hijab Perfection Series! Korang boleh dapatkannya di Guardian hari ini dan jangan lupa follow Facebook Rejoice Malaysia untuk maklumat lanjut dan juga update terkini!

Sayangi Rambutmu, Buktikan Kemampuanmu dengan Rejoice Hijab Perfection Series#myhijabperfection

The following two tabs change content below.

Azyanshor

"Life is too short to spend it with people who annoyed you" Instagram: @oshinshor

×