berita

Eja Naik Angin Hutang Bertangguh?

June 4th, 2015 | by Ash Nordin
Lensa Insta

EjaBengang

“Hutang wajib dibayar walaupun tidak dituntut” itulah gambar ayat tajam yang direpost oleh Siti Shahrizah Saifuddin atau lebih dikenali sebagai Eja.

Baru-baru ini Eja ada repost dua keping foto di Instagramnya yang menunjukkan seolah-olah marah dengan sesetengah pihak yang masih belum jelaskan bayaran yang tertunggak kepadanya.

Kalau benda ni terjadi kat siapa-siapa pun mesti naik angin, contoh macam satu gambar dia repost ni, situasi yang lebih kurang sama dengan Eja.

Ini Juga Yang Berlaku Pada Diri Ini .. Lain Acara Saja

Gambar tersebut menunjukkan mesej daripada wedding planner yang bengang dengan costumer dia sebab tak habiskan bayaran lepas 3 bulan dah bersanding. Dalam kapsyen Eja tu menunjukkan yang dia juga mengalami situasi yang sama tapi dari berlainan sudut. Dalam masa yang sama, Eja ada repost lagi satu gambar yang menunjukkan dia ni betul-betul tengah marah.

Miskin Dengan Membayar Hutang Lebih Baik Daripada Mati Dalam Hutang

Alahaii, kami pun kesian dengan nasib Eja, mungkin itu sumber pendapatan yang dia ada. Harap Eja dapat bersabar dengan dugaan ini, mungkin lepas ni Eja perlu berhati-hati dalam melakukan sesuatu perkara sebegini.

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×