berita

Sertai Sekarang & Menang Percutian Bernilai Sehingga RM15,000!

June 11th, 2014 | by Noraniza
Make-It-Senang

Screen Shot 2014-05-28 at 4.04.09 PM

Pernah tak anda rasa ragu-ragu untuk menghabiskan masa bersama sahabat handai hanya kerana aktiviti yang mereka ingin lakukan terdedah kepada sinar matahari?

Mungkin sesetengah daripada anda akan membatalkan hasrat tersebut semata-mata mahu memastikan kulit anda tidak terjejas. Hei! Usah risau, produk terbaru Pakar Pencerah Harian Krim Muka Advance Multivitamin SPF 15 Baharu adalah jalan penyelesaiannya.

Satu masalah dah selesai. Tapi mesti lebih menarik jika dapat bercuti bersama bff anda dan percutian tersebut pula ditaja. Eh, ada ke yang nak taja?

Sudah teruja dengan bayangan indah tersebut? Jika ya, pastikan anda tidak ketinggalan untuk menyertai pertandingan Fair & Lovely Impian Suria yang berlangsung daripada 19 Mei sehingga 30 Jun depan.

Senang saja, mari ikut langkah-langkah berikut ya.

Pertama, anda perlu melayari laman Facebook Fair & Lovely dan pilih destinasi kegemaran untuk bercuti. Ada 15 destinasi-destinasi menarik kesemuanya dan pasti anda jadi rambang mata!

Screen Shot 2014-05-28 at 3.40.58 PM

Kemudian, muatnaik foto menarik anda sama ada daripada koleksi peribadi mahupun daripada laman Facebook. Pasti banyak foto anda yang super cun kan?

Screen Shot 2014-05-28 at 3.54.41 PM

Seterusnya, edit foto tersebut untuk diletakkan bersama background yang dipilih menggunakan aplikasi yang disediakan. Pastikan anda pilih foto dengan aksi paling menarik tau!

Screen Shot 2014-05-28 at 3.54.59 PM

Menerusi aplikasi tersebut, anda juga boleh besar dan kecilkan foto yang dipilih mengikut kehendak dan kreativiti masing-masing. Semakin kreatif poskad yang anda cipta, semakin cerahlah peluang anda untuk memenangi baucer percutian tersebut kan?

Screen Shot 2014-05-30 at 11.32.28 AM

Kemudian, crop foto yang dipilih dan letakkan di kedudukan yang anda rasakan paling sesuai bersama background destinasi kegemaran anda tadi.

Screen Shot 2014-05-28 at 4.10.21 PM

Sebelum mengisi ruangan informasi dan slogan, jangan lupa untuk hiaskan poskad anda menggunakan elemen-elemen di aplikasi tersebut.

Screen Shot 2014-05-28 at 4.11.15 PM

Ha! Untuk nampak lebih menarik lagi, anda boleh menghantar invitation pertandingan ini kepada bff anda! Jadi, mereka pun boleh letakkan foto mereka dalam templat yang sama.

Mudah sahaja bukan? Apa tunggu lagi, dengan 6 langkah mudah tersebut, anda boleh memenangi baucer pelancongan bernilai sehingga RM15,000 okay!

Pemenang akan dipilih menerusi kreativiti dan keaslian hasil poskad serta jumlah share di laman facebook. Anda nak tahu lebih lanjut? Sila layari Facebook Fair & Lovely dan cepat-cepat upload foto paling cun anda!

Eh, sebelum pergi bercuti, jangan lupa guna Pakar Pencerah Harian Krim Muka Advance Multivitamin SPF 15 Baharu tau! Bolehlah anda selfie banyak-banyak tanpa perlu risau kulit tampak kusam kan?

The following two tabs change content below.

Noraniza

Senior Head Of Sponsored Content, Malay Division at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)

SKIP THIS AD ×