berita

Fattah Amin Ingin Umum Sesuatu Di Instagram, Peminat Jangkakan Fazura Hamil Tapi Sebenarnya.. Kena Troll Beb

May 19th, 2018 | by Ash Nordin
Isu & Kontroversi

Tidak dinafikan pasangan selebriti Fattah Amin dan Fazura mempunyai ramai pengikut yang ramai. Masing-masing mempunyai aura tersendiri dan karakter mereka melayan peminat dengan baik, merendah diri dan mesra antara faktor mereka disayangi peminat.

Bagi yang berkahwin, semestinya pasangan suami isteri inginkan zuriat untuk menyerikan lagi kehidupan berumah tangga dan pastinya para peminat tidak sabar ingin melihat Fattah dan Fazura menimang cahaya mata. Terbaru, Fattah ingin berkongsi sesuatu di laman Instagram bersama peminat. Ramai yang meneka mungkin Fattah ingin mengumumkan Fazura sudah berbadan dua. Tetapi..

Ingin umumkan sesuatu

Menerusi Instagram Fattah Amin, pelakon itu telah memuat naik satu foto beserta kapsyen bahawa dia ingin mengumukan sesuatu perkara penting khas bagi peminat yang sentiasa menyokongnya selama ini. Ramai yang menganggap bahawa Fattah ingin umumkan tentang status isteri, sama ada Fazura hamil atau tidak. Tak lama selepas itu..

Rupa-rupanya lagu raya daaa..

Rupa-rupanya Fattah Amin sebenarnya ingin berkongsi dengan peminat bahawa dia ada mengeluarkan single terbaru sempena hari raya tahun ini. Ini antara komen orang ramai yang patah hati bila berita tidak seperti yang dijangkakan.

Keluar single terbaru, apa kata orang ramai?

Sumber: Instagram Fattah Amin

Save

Save

Save

Save

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×