berita

[FOTO] Abam Dah Susut La Sekarang.. Hilang Sikit Ke-Comelan Dia

October 13th, 2018 | by Ash Nordin
Kini Trending

Jika nak diikutkan sudah banyak tips telah dikongsikan di sosial media bagaimana ingin mendapatkan berat badan yang ideal. Tetapi ia bergantung kepada diri sendiri sama ada kita ingin atau tidak untuk mengubah diri untuk menjadi lebih baik. Seperti Abam, dia sedar bahawa kesihatan sangat penting dalam menjalani kehidupan seharian.

Dia juga mula melakukan aktiviti sukan sejak beberapa bulan yang lalu dan ini keputusannya setakat ini..

Selepas berhempas pulas..

Jika anda mengikuti perkembangan dan aktiviti Abam di Instagram, dia kini sedang berusaha untuk mengurangkan berat badan. Antara inisiatif yang dilakukan Abam adalah dengan cara bersukan seperti bermain badminton, berlatih di pusat gymnasium serta mengamalkan pemakanan yang sihat. Dalam tak sedar, anda akan nampak perubahan yang berlaku pada Abam secara keseluruhan.

Transformasi Abam

Menerusi foto terbaru, Abam telah berkongsi transformasi yang berlaku pada dirinya. Kanan foto sebelum Abam melakukan exercise, manakala pada sebelah kiri gambar badan terbaru Abam. Dah susut kan?

Fokus pada fit…. Jangan fokus nak kurus jer…. Kalau berat xturun kita akan giveup… Jadi kita fikir pasal kita sihat dan bertenaga FIT… Kurus akan menyusul kemudian….

Sumber: Instagram @abam_bocik

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×