berita

Foto: Erin Malek & Farriz Fauzy Honeymoon Bersama The Simpsons

October 28th, 2014 | by Noraniza
Lensa Insta

Screen Shot 2014-10-28 at 10.43.39 AM

Bila dah selesai urusan nikah dan adat persandingan, sudah pasti setiap pasangan akan pergi honeymoon kan. Tak kisahlah bulan madu di mana pun, janji dapat meluangkan masa indah bersama.

Erin Malek pula boleh dikira bertuah sebab dapat enjoy honeymoon bersama suaminya, Farriz Fauzy di Los Angeles. Amboi, bukan murah tau perbelanjaan di sana.  Huhu.

Apa yang menariknya, Erin dan Farriz turut mengunjungi Universal Studios Hollywood di sana. Jadi, sudah tentu mereka berdua dapat bergambar dengan karakter The Simpson yang famous tu.

Screen Shot 2014-10-28 at 10.51.59 AM

Seronoknya tengok gambar-gambar mereka di sana. Oh ya, Selain itu, mereka turut menjejakkan kaki di Venice Beach California tau!

Untung jadi orang yang berkemampuan nak pergi honeymoon jauh-jauh ni kan. Cakap sahaja nak pergi mana, terus dapat ditunaikan.

Ha.. buat yang berimpian mahu honeymoon atau bercuti bersama keluarga di sana, kumpullah duit daripada sekarang dan sebelum itu, kita enjoy tengok video dan gambar mereka di bawah!

Nice Perfect weather at the beach! ??????????????

A video posted by Farriz Fauzy ???? EM (@farrizfauzy) on

Such an Amazing View from Mulholland Scenic Parkway! #hollywoodhills #cityofangels #LA A video posted by NUR ERINA MALEK ???? FF (@erinmalekofficial) on

Kredit foto: Instagram Erin Malek & Farriz Fauzy

The following two tabs change content below.

Noraniza

Senior Head Of Sponsored Content, Malay Division at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)

SKIP THIS AD ×