berita

[FOTO] Kemeriahan Majlis Ulangtahun Kelahiran Zain Saidin Yang Ke-35..Sweet Sangat Ucapan Che Ta!

February 24th, 2019 | by Amirul Asraf
Lensa Insta

Tanggal 23 Februari merupakan hari yang paling bermakna buat suami pelakon, Rozita Che Wan iaitu Zain Saidin, apabila menyambut ulangtahun kelahiran yang ke-35.

Menerusi Instagram Che Ta, dia memuat naik beberapa keping foto mengenai kemeriahan sambutan ulangtahun kelahiran suaminya beserta ucapan yang paling sweet.

I love you

Menerusi Instagram Che Ta, dia memberikan ucapan yang sangat sweet buat suaminya itu. Dia menyatakan bahawa suaminya itu, seperti tootsie pop kerana memiliki sifat yang agak kasar dari segi luaran tetapi disebaliknya memiliki sifat kelembutan dari segi dalaman.

Ternyata sifat kelembutan yang ada pada diri suaminya itu menjadi salah satu sebab Che Ta mencintai suaminya.

Happy birthday ex-boyfriend

Selain meluahkan ucapan cinta buat suaminya, Che Ta juga berjaya mencuri tumpuan netizen dengan memuat naik satu foto yang ditulis selamat ulangtahun kelahiran bekas kekasih.

Kemeriahan majlis

Antara ahli keluarga yang hadir bagi memeriahkan sambutan ulangtahun kelahiran Zain.

Lawanya Che Ta

Che Ta yang memakai busana seakan warna emas ketika majlis tersebut, kelihatan sungguh menawan termasuk adik beradiknya yang lain juga.

Rakan artis turut hadir

Azza Zawari atau lebih dikenali sebagai Azza Elite, merupakan antara rakan artis yang turut hadir ke majlis tersebut.

Kenalan rapat

Antara kenalan rapat mereka berdua yang turut memeriahkan majlis tersebut.

Cantiknya Aaisyah dan kek

Aaisyah juga turut kelihatan semasa majlis memotong kek. Puteri kepada Che Ta dan Zain itu kelihatan sungguh cantik berpakaian gaun walaupun reaksi mukanya agak takut melihat lilin yang dibakar.

Ucapan peminat

Rata-rata netizen mengucapkan selamat ulangtahun kelahiran buat Zain dan berdoa semoga pelakon lelaki itu dimurahkan rezeki dan sentiasa gembira bersama keluarga yang tersayang.

Sumber: Rozita Che Wan & Zain Saidin

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×