berita

[FOTO] ‘Seronok Lihat Artis Hijrah’ – Imej Zila Bakarin Selepas Berhijab Dipuji Ramai

November 24th, 2020 | by Arini Saleh
Lensa Insta

Sinonim dengan watak antagonis dan berimej seksi, pelakon, Zila Bakarin pada pertengahan tahun ini sudah mengambil keputusan untuk berhijab. Menerusi perkongsian di sebuah portal, Zila berkata keputusan tersebut diambil tanpa paksaan daripada sesiapa.

Artikel berkaitan: ‘Saya Rasa Macam Tiada Seurat Benang Dekat Badan…’ – Zila Bakarin ‘Throwback’ Kisah Sebelum Berhijab

Terbaru, Zila sekali lagi mencuri tumpuan apabila mengenakan pakaian patuh syariah selepas berhijab. Orang ramai memuji imejnya kini yang nampak jauh lebih sopan.

Bertemu insan hebat

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zila Bakarin (@zilabakarinofficial)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zila Bakarin (@zilabakarinofficial)

Hari ini impian saya jadi kenyataan. Thank you ALLAH temukan saya dengan orang hebat ini. Insan yang sangat hubble, kelakar dan sangat dikagumi. Terima kasih memberi kata-kata semangat, inspirasi dan pengetahuan.

Di Instagram, pelakon ini berkongsi beberapa keping foto bersama PU Azman dipercayai ketika menjalani penggambaran. Dia meluahkan rasa syukur kerana impiannya untuk bertemu dengan insan hebat menjadi kenyataan.

‘Seronok’ tengok

Walau bagaimanapun, netizen dilihat tertarik dengan imej sopan Zila Bakarin setelah mengambil keputusan berhijab baru-baru ini. Mereka ‘seronok’ perubahan diri Zila yang sangat ketara jika dibandingkan sebelum ini.

Sumber: Zila Bakarin

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×