berita

[FOTO&VIDEO] ‘Macam Majlis Nikah’ – Majlis Cukur Jambul Anak Amyra Rosli & Amar Baharin Curi Tumpuan. Cantiknya!

December 17th, 2017 | by Shafika
Lensa Insta

Semalam berlangsungnya majlis cukur jambul Aqeef Anaqi anak kepada pasangan Amyra Rosli dan Amar Baharin. Majlis yang diadakan Rosa Event Space itu diadakan secara tertutup yang hanya dihadiri oleh keluarga dan kenalan rapat.

Kami kongsikan beberapa keping foto dan video sekitar majlis itu. Amboi cantiknya pelamin Aqeef. Memang meriah betul macam majlis perkahwinan.

Cukur Jambul

Cantik pelamin

Meriahnya

Alhamdulillah. Syukur. Selesai. . . . Majlis KESYUKURAN DAN CUKUR JAMBUL baby @aqeefanaqi . Yeay..finally uncle sonic jumpa Anaqi. Handsome. Dulu jadi host masa nak umumkan jantina baby. Now..baby anaqi betul betul sebelah uncle sonic. Mcm tak cayakan..Rezeki utk bersama baby anaqi. . . . Daddy @amarbaharin dan mommy @aamyrarosli terima kasih banyak banyak. Tak terkata. Dari single, kahwin, birthday, amyra shower sampai cukur jambul anaqi pun panggil sonic. Tak terkata dah. Terima kasih banyak banyak. Mereka popular tapi masih pilih sy yg suam suam nie..tq tau. Famili amyra & amar..terima kasih. Famili mereka ini..sebaik baik insan .sgt selesa bekerjasama. Skali lagi terima kasihhh… . . . #aqeefanaqi #amyramar Im the HOST. Sisipan Tambahan : . . . Hanya sy yg alami sepanjang mengendalikan majlis mereka…Pasangan @fattahaminz & @missfazura / @amarbaharin & @aamyrarosli sebenarnya terlalu banyak persamaan. Banyak persamaan yg buat sy sgt selesa di majlis majlis mereka. Biar sy simpan utk diri ini. Jujur..2017. Kenangan sgt hebat utk sy bersama pasangan pasangan ini..#Chewah Alhamdulillah.

A post shared by Sonic Hussien (@djsonic) on

Alhamdulillah. Syukur. Selesai. . . . Majlis KESYUKURAN DAN CUKUR JAMBUL baby @aqeefanaqi . Yeay..finally uncle sonic jumpa Anaqi. Handsome. Dulu jadi host masa nak umumkan jantina baby. Now..baby anaqi betul betul sebelah uncle sonic. Mcm tak cayakan..Rezeki utk bersama baby anaqi. . . . Daddy @amarbaharin dan mommy @aamyrarosli terima kasih banyak banyak. Tak terkata. Dari single, kahwin, birthday, amyra shower sampai cukur jambul anaqi pun panggil sonic. Tak terkata dah. Terima kasih banyak banyak. Mereka popular tapi masih pilih sy yg suam suam nie..tq tau. Famili amyra & amar..terima kasih. Famili mereka ini..sebaik baik insan .sgt selesa bekerjasama. Skali lagi terima kasihhh… . . . #aqeefanaqi #amyramar Im the HOST. Sisipan Tambahan : . . . Hanya sy yg alami sepanjang mengendalikan majlis mereka…Pasangan @fattahaminz & @missfazura / @amarbaharin & @aamyrarosli sebenarnya terlalu banyak persamaan. Banyak persamaan yg buat sy sgt selesa di majlis majlis mereka. Biar sy simpan utk diri ini. Jujur..2017. Kenangan sgt hebat utk sy bersama pasangan pasangan ini..#Chewah Alhamdulillah.

A post shared by Sonic Hussien (@djsonic) on

Macam nikah

Sumber : Instagram

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×