berita

Gadis Intern ‘Serah’ Tubuh Dekat Staf Senior, Perwatakan Berbeza Kat Pejabat Nampak Alim

December 2nd, 2023 | by Alia
Kini Trending

intern terlanjur

Gambar sekadar hiasan

Seorang pelajar praktikal meluahkan rasa kecewa apabila staf seniornya memilih untuk tidak bertanggungjawab selepas mereka melakukan hubungan terlarang.

Artikel Berkaitan: Skandal Dengan Ibu Pelajar, Pak Ustaz Selamba Ceraikan Isteri – ‘Dia Lembut & Ceria, Isteri Saya Garang’

Artikel Berkaitan: ‘Aku Kerja Macam Nak Mati, Sebulan Bagi Nafkah RM8k’ – Suami Kerja Offshore Kecewa Isteri Terlanjur Dengan Majikan

Habis madu sepah dibuang

intern terlanjur

Gambar sekadar hiasan

Menerusi luahan di platform X, gadis itu mengakui telah terlanjur dengan staf tersebut selepas menghadiri mesyuarat berhubang hal kerja.

Namun, sikap lelaki berkenaan mula berubah selepas kejadian itu sehingga mengecewakan gadis tersebut.

Pernah terlanjur dengan senior iaitu eksekutif sewaktu intern dahulu.

Satu malam, ada perbincangan tentang pembentangan..itulah bermulanya terlanjur.

Lepas dia dapat apa yang dia nak, dia mengaku dia sebenarnya suka kawan saya. Dia cakap dia cuma nak berseronok dengan saya dan kami ada dua tujuan yang berbeza.

Saya serah semuanya pada dia dan sekarang dia layan saya dengan dingin.

Bercerita lanjut, staf senior berkenaan disifatkan sebagai seorang yang mempunyai ilmu agama kerana memiliki perwatakan yang alim.

Pada pandangan semua orang, dia adalah lelaki yang sangat baik, selalu ke masjid berjemaah, selalu post pasal agama. Dekat tempat kerja pun pendiam, tak rapat dengan perempuan.

Senang cerita memang takkan ada apa-apa yang buruk pasal dia, semuanya baik-baik sahaja.

Sisi gelap lelaki tersebut akhirnya terbongkar apabila gadis itu menemui akaun Twitter miliknya yang banyak mengikuti akaun lucah.

Beberapa bulan lepas saya terjumpa akaun Twitter dia dan 99.99% akaun yang dia ikuti adalah akaun ‘dark side’.

Dia ada beritahu yang dia bercadang untuk kahwin tahun depan. Hati saya tak boleh nak terima hakikat sebab pada awalnya dia beri saya harapan setinggi gunung Everest tapi akhirnya dia leburkan segalanya macam besi cair.

Bagaimanapun, gadis itu mengakui kekhilafannya kerana meletakkan kepercayaan penuh kepada lelaki tersebut selain berharap agar dia bertanggungjawab terhadap perbuatannya itu.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet menasihati gadis berkenaan supaya tidak terlalu yakin dengan janji lelaki dan menjadikan insiden yang telah berlaku sebagai pengajaran hidup.

Sumber: Platform X

SKIP THIS AD ×