berita

Gambar Sama, Tempat Sama – Siapa Gadis Ukraine Berjaya Pikat Zul Ariffin Di Phuket Ini?

August 1st, 2018 | by Shafika
Isu & Kontroversi

Siapa yang ikuti Zul Ariffin di laman Instagram, pasti tahu pelakon sado itu kini sedang aktif menjalani latihan seni pertahankan diri, Muay Thai di Phuket. Pelakon itu turut berkongsi beberapa keping foto sepanjang berada di sana.

Namun yang menarik perhatian adalah ramai mendakwa dirinya sedang hangat bercinta dengan seorang gadis Ukraine. Menerusi perkongsian di laman Cari forum, gadis tersebut itu dikhabarkan sering dilihat bersama Zul di Phuket. Betul ke?

Betul ke mereka bersama?

Menerusi perkongsian individu ini di twitter, ramai yang turut mempersoalkan hubungan Zul Ariffin dan gadis Ukraine tersebut. Pelakon itu juga turut memberi komen di salah satu foto di Instagram milik gadis Ukraine itu. Banyak juga foto yang dikongsi mereka sama atau mungkin hanya kebetulan?

Nama Zul di jari?

Bukan itu sahaja, malah foto Insta Stories yang dimuat naik pelakon itu turut menjadi tanda tanya. Memang tempat hotel nampak sama.

Mungkin kebetulan?

Tuan empunya badan masih lagi berdiam diri. Jangan cepat buat spekulasi. Mungkin pelanduk dua serupa. Ye tak? Jadi apa apa pun kita kena tunggu respon dari pihak Zul Ariffin sendiri.

Sumber : Twitter

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×