berita

Ganjaran Berganda Dengan Beli 1 Percuma 1, Diskaun Sehingga 50% Dan Banyak Lagi!

August 27th, 2020 | by Syakilla Marzuki
Kini Trending

Perasan tak kalau korang pergi mana-mana kedai atau pasaraya, masa dekat kaunter pembayaran, cashier akan tanya “Ada member kad?”. Kalau takde mesti mereka offer untuk dapatkan kad keahlian supaya korang dapat nikmati tawaran atau diskaun!

Ha, kalau nak tahu, Courts kini telah melancarkan satu initiative untuk program HomeClub Members khas untuk semua pelanggan setia mereka. So bila beli barang keperluan rumah, korang boleh juga nikmati reward yang banyak. Memang berbeza betul dengan sebelum sebelum  ni.

Antara hadiah dan ganjaran menarik yang menanti korang ialah Beli 1 Percuma 1, Diskaun sehingga 50% dan banyak lagi lah. Lebih menerujakan, Courts juga bekerjasama dengan beberapa jenama2 hebat tau. Maknanya offers bukan dari Courts je lah.

Tawaran Beli 1 Percuma 1

Dengan menjadi HomeClub Members Courts, korang boleh enjoy tawaran Beli 1 Percuma 1 dekat semua partnership yang tertera di atas melalui website dan kedai mereka. Tapi korang kena pergi website Courts dulu untuk jadi members baru boleh check-out deals yang mereka tawarkan.

Tak rugi lah, sambil berbelanja boleh berjimat. Boleh beli kasut, main bowling, pergi tempat2 yang best dan banyak lagi la. Ia juga tertakluk pada terma dan syarat.

Discount Sehingga 50%, Bestnya!

Selain itu, banyak juga tau pilihan partnership untuk Diskaun Sehingga 50%. Lebih dari 30 partners yang bergabung dengan Courts untuk menjayakan program HomeClub Courts ni dan antaranya ialah Gintell, Watsons, MBG, Carlo Rino dan ada lagi lah kalau nak senaraikan 30 partners panjang juga tu.

So lepasni kalau nak ke kedai kedai yang terlibat, jangan lupa tau daftar dulu sebagai HomeClub Members dekat website. Lepastu baru lah boleh nikmati tawaran yang ada. Seronoknya!

Macam Mana Nak Tebus Reward?

Kalau korang dah mendaftar akaun di laman web Courts secara automatik korang dah jadi ahli HomeClubBagi korang yang tak tahu macam mana nak enjoy, boleh ikut steps di bawah.

  1. Daftar masuk akaun HomeClub
  2. Pilih ganjaran HomeClub korang
  3. Tebus ganjaran di kedai. Senang je!

Manfaat Lain Yang Korang Akan Dapat!

 

Tau tak korang akan dapat banyak kelebihan sebagai HomeClub Members, antaranya :

  • Potongan dan penjimatan eksklusif
  • Penghantaran percuma
  • Tawaran hebat untuk Flexicredit
  • Tawaran hari lahir
  • Ganjaran hari Keahlian
  • Hadiah Menarik

Join Keahlian HomeClub Sekarang Secara PERCUMA!

Bukan main banyak lagi kan deals dan reward yang mereka bagi? Pastikan korang mendaftar sebagai HomeClub Members tau untuk dapatkan tawaran yang menarik ni!

Tunggu apa lagi? Jadilah pembeli yang bijak. Daftar masuk akaun Courts sekarang dan nikmati ganjaran istimewa ini dari mereka! Untuk maklumat lanjut, korang boleh layari laman web CourtsHomeClub. Tertakluk terma dan syarat.

SKIP THIS AD ×