berita

Gary Mahu Semua Running Man Ke Malaysia – Leesang 1st Asia Showcase

January 12th, 2014 | by Noraniza
Kini Trending

Screen Shot 2014-01-12 at 3.02.03 PM

Wabak Running Man datang lagi ke Malaysia! Manakan tidaknya, jika sebelum ini Lee Kwang Soo telah menjejakkan kaki ke sini, kini giliran Gary daripada kumpulan hip-hop Leesang, bersama teman sekumpulannya, Gill pula mengunjungi peminatnya.

Nyata, kehadiran mereka memang dinantikan peminat! Buktinya, keterujaan peminat bertambah sebaik sahaja gambar dengan caption ‘Hello Malaysia’ ini dimuatnaik menerusi akaun Instagram Gary.

Screen Shot 2014-01-11 at 11.42.32 PM

Foto pertama yang dimuatnaik oleh Gary sebaik sahaja tiba di Malaysia

Sebelum menamatkan persembahan mereka, Gary dan Gill yang mengadakan persembahan ulung mereka di Kenanga Wholesale City (KWC) semalam sempat menyuarakan hasratnya untuk membawa semua pemain dalam rancangan Running Man ke Malaysia.

Jika perkara ini menjadi realiti, sudah pasti ramai yang menghitung hari menanti kemunculan para pemain program yang menjadi fenomena itu. Peminat juga sempat berkongsi di akaun Twitter tentang sesi Q&A yang berlangsung semalam. Nampaknya, aktres jelita Song Ji Hyo mempunyai ciri-ciri wanita idaman mereka berdua.

Screen Shot 2014-01-12 at 10.46.05 AMAntara komen daripada akaun Twitter yang dikongsi oleh peminat

Buat mereka yang tidak sempat untuk menonton mereka secara live semalam, apakata kita tengok beberapa video yang dikongsi menerusi Instagram peminat mereka semalam.

Kredit : Instagram peminat Leesang

 

The following two tabs change content below.

Noraniza

Senior Head Of Sponsored Content, Malay Division at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)

SKIP THIS AD ×