berita

[GEMPAK!] AirAsiaGo Kini Dengan Tawaran Menarik Sempena Bulan Ramadan Yang Bakal Tiba. Nak Tahu Apa?

May 29th, 2017 | by Noraniza
Shout Out!


Shout out korang yang suka travel tu, kini AirAsiaGo menawarkan promo yang hebat sempena bulan Ramadan akan datang. Jangan ingat bulan puasa korang tak boleh nak travel ye. Banyak tempat menarik yang korang kena pergi.

Oh ya, kali ini promosi yang ditawarkan lebih menarik tau! Ada diskaun dan benda percuma. Haa apa agaknya eh..?

Late check-out dan early check-in tidak dikenakan sebarang charge!

Kalau travel memang penat lagi-lagi tidur satu malam je. Lepas sehari berjalan mesti hari seterusnya untuk balik tu memang korang akan bangun lambat kan? So.. kali ni AirAsiaGo menawarkan PERCUMA late check-out dan early check-in untuk semua.

Korang juga boleh mula untuk book ke destinasi yang ingin dituju bermula pada 22 Mei sehingga 11 Jun, 2017 ni. Bila boleh travel? Ha, bermula dari SEKARANG sehingga 31 Julai 2017 ke destinasi yang terpilih di seluruh Malaysia. Fuh best gila!

Antara hotel yang memberi diskaun hebat untuk korang semua. Yay!

Selain tu, korang juga akan mendapatkan diskaun untuk makanan dan minuman. Eh, diskaun hotel pun dapat sehingga 45% tau. Wohoo! Best kan ada free, ada diskaun, dapat travel ke seluruh Malaysia lagi tu. Siapa tak mau woih!

Ini adalah antara hotel yang menawarkan diskaun yang GEMPAK untuk korang semua!

Lone Pine Hotel, Penang

Silka, Johor Bahru

Ramada Plaza, Melaka

Oasis Suites, Kuala Lumpur

One World Hotel

Century Langkasuka Resort, Langkawi

Abell Hotel, Kuching

dan banyak lagi! Apa tunggu lagi guys? Cepat book sekarang dengan AirAsiaGo untuk tahu lebih lagi tentang promosi hebat ini dan layari laman web mereka di link – AirAsiaGo.com

The following two tabs change content below.

Noraniza

Senior Head Of Sponsored Content, Malay Division at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)