berita

Hanya RM1 Untuk 25 Keping Gambar, Abadikan Memori Indah Korang Dengan Photobook!

September 17th, 2020 | by Nurul
Kini Trending

Tak lengkap rasanya kalau pergi bercuti dengan keluarga di tepi pantai, hang-out dengan kawan-kawan di cafe pada hujung minggu ataupun meraikan sambutan hari jadi tanpa merakam momen-momen indah dengan yang tersayang. Sekurang-kurangnya, adalah kenangan manis yang boleh disimpan.

Apa kata korang abadikan memori korang ke dalam foto fizikal dengan aplikasi Photobook! Dengar cerita, ada promosi menarik dan baucar lumayan untuk dimenangi!

Cetak foto dengan hanya RM1 sahaja!

Ya, korang tak salah baca! Photobook kini mengadakan promosi dimana korang boleh cetak 25 keping gambar bersaiz 4R dengan hanya RM1 melalui aplikasi Photobook. Bestnya!

Apa yang korang perlu lakukan hanyalah masukkan kod promo “4RSAYS” untuk menebus promosi hebat ini! Korang boleh muat turun aplikasi Photobook di sini.

* Tempoh promosi berakhir pada 15 Oktober.

Dapatkan Simple Book 6″X6″ PERCUMA bagi pengguna kali pertama!

Lebih menarik, buat pengguna kali pertama yang memuat turun aplikasi Photobook, korang layak untuk dapatkan Simple Book 6 “X 6” (20 mukasurat) PERCUMA dengan menggunakan kod promo “HELLOSAYS”. Yeay, bolehlah cetak dan simpan foto-foto berharga ni sampai bila-bila!

Nak menangi baucar bernilai RM500? Jom join peraduan ni!

Image may contain: 2 people

Kalau korang nak tahu, Photobook bermurah hati ingin memberikan baucar bernilai RM500 setiap minggu. Apa tunggu lagi, jomlah rebut peluang ni!

Nak tahu macam mana nak menang? Senang je..

1. Muat naik gambar epik hujung minggu korang di media sosial
2. Sertakan hashtag #MyHelloWeekend
3. Jangan lupa tag @photobookww di Instagram atau @photobook di Facebook

Dua pemenang akan diumumkan setiap minggu sehingga 31 Disember 2020.

Jangan lepaskan peluang keemasan ni, guys! Untuk maklumat lanjut, layari Instagram dan Facebook Photobook.