berita

Hari Terakhir Jualan Murah Sempena HUAWEI Online Official Store’s 6th Anniversary! Barangan Semurah 60 Sen!

April 23rd, 2020 | by Azyanshor
Shout Out!

Korang mesti ada gadget-gadget yang dah lama korang usha nak beli kan? Selama ni asyik masuk wishlist je tak beli-beli! Lagi-lagi musim PKP ni. Gadgetlah teman paling rapat yang korang ada. Kalau tak, boleh mati kutu weh!

Hari-hari korang berharap agar jenama tu buat sales supaya korang boleh terus beli. Haa, inilah masanya sebab ada jualan gadget paling gempak yang korang kena serbu secara online!

HUAWEI Online Official Store buat sale sempena ulang tahun ke-6 mereka!

Jualan ini diadakan sempena ulang tahun ke-6 HUAWEI Online Official Store dan sempena sambutan Hari Buruh pada 1 Mei ini. Sale ini akan berlangsung pada 29 April 2020 dan korang tak boleh lepaskan peluang ni sebab ada banyak tawaran terbaik tau! Inilah masanya untuk rebut gadget kegemaran korang yang dah lama dalam wishlist tu.

Tapi sebelum tu, kena redeem dulu baucar korang sebab hari ini (28 April 2020) adalah hari terakhir! Buat korang yang tak tahu, Jualan Ulang Tahun Ke-6 HUAWEI Online Official Store nak menggalakan korang untuk tebus mana-mana baucar HUAWEI Online Official Store yang korang ada.

Memandangkan sekarang tengah PKP, memang ngam sangatlah kalau nak dapatkan peranti-peranti dari HUAWEI . Mudah untuk korang bekerja atau berhibur dari mana saja dan pada bila-bila masa. Untuk fitness dan pembelajaran online pun boleh tau.

Finally, boleh beli barangan idaman! Tapi, apa yang HUAWEI tawarkan?

Korang mesti tak senang duduk lepas tengok semua tawaran yang mereka berikan. Antaranya ialah:

Baucar bernilai RM166 untuk direbuti!

Terdapat baucar bernilai RM166 yang korang boleh tebus tapi baucar ini adalah terhad tau! Korang yang selalu join jualan ni mesti suka kalau dapat baucar ni. So, korang kena bersedia dari awal depan laptop atau handphone. Tepat pukul 12 malam 28 April terus tebus okay!

16% diskaun untuk semua aksesori!

HUAWEI juga menawarkan diskaun sebanyak 16% untuk semua aksesori mereka! Lagi best, tawaran hebat ni bermula serendah 60 sen! Aksesori ni sesuai sangat kalau korang nak jadikan hadiah buat tersayang. Sebab tu, korang kene alert. Kalau leka, melepaslah peluang nak dapatkan barangan hebat dengan harga yang menarik ni!

Rebut HUAWEI Nova 4e ni untuk dijadikan hadiah untuk ibubapa korang di Hari Raya ni!

Ibu bapa korang pasti gembira kalau dapat guna phone baru Hari Raya ni! Dengan gabungan cip pemprosesan dengan RAM 6GB serta storage sebanyak 128GB  di HUAWEI Nova 4e ni, boleh lah diorang ambil gambar sepuas hati dan video call bersama teman-teman mereka yang jauh! Memang berbaloilah kalau beli!

Skrinnya yang berkualiti memberikan kepuasan ketika menonton video dan ia sememangnya telefon pintar yang sesuai untuk golongan yang lebih berusia.

Ada juga promo untuk barangan baru!

Ketika flash sale ini berlangsung, korang kena dapatkan pakej bundle HUAWEI MatePad Pro yang boleh ditempah sekali dengan M-Pencil dan Smart Magnetic Keyboard dengan harga RM2898 je! Dapat 3 item tau untuk harga tu! Memang berbaloi dan ngam sangat untuk korang yang kena bekerja dari rumah sepanjang tempoh PKP.

Korang boleh dapatkan pakej ni dari 29 April hingga 7 June je jadi jangan terlepas!

HUAWEI P40 pun ada!

Ini antara yang admin suka, sebab kalau beli HUAWEI P40 ni korang boleh dapat FreeBuds 3 secara percuma! Wow! Bukan senang nak dapatkan deals macam ni. Tawaran ini berlangsung untuk satu hari sahaja iaitu pada 29 April 2020!

Ada promo untuk AppGallery tau!

Korang boleh explore AppGellery ni yang menawarkan more security, more storage dan more rewards untuk rakyat Malaysia! Dalam HUAWEI AppGallery ni ada macam-macam benda yang boleh membantu urusan seharian korang. Dari perbankan sampailah ke fitness. Siap boleh dapat RM100 baucar online pulak tu!

HUAWEI AppGallery dengan 4 lapisan perlindungan ini memberi jaminan bahawa kesemua applikasinya selamat untuk dimuat turun! Kalau korang nak tahu, HUAWEI AppGallery ada semua hiburan yang diperlukan! Aplikasi-aplikasi paling banyak digunakan di Malaysia pun ada!

Takut tak sempat nak pilih barang? Masukkan dalam cart siap-siap!

Masa flash sale, memang orang akan berebut nak dapatkan barangan idaman mereka. Jadi kalau korang lambat, memang melepaslah! Sebab tu, korang kena pilih siap-siap dari sekarang, bila sale tu bermula korang boleh terus checkout! Confirm-confirmlah dapat grab apa yang korang nak.

Yang paling penting,korang jangan lupa bersedia untuk grab baucar bernilai RM166 tu! Bukan senang nak dapat tau. Bila dah ready, klik je kat SINI!

The following two tabs change content below.