berita

Hiburkan Hari-Hari Korang Ketika Perintah Kawalan Pergerakan Dengan HUAWEI AppGallery. Ada Banyak Apps Best!

April 9th, 2020 | by Azyanshor
Kini Trending

 

Perintah kawalan pergerakan (PKP) yang dilaksanakan sejak 18 Mac lalu menyebabkan hampir kesemua perkhidmatan dihentikan melainkan keperluan asas (essential services) seperti supermarket, kewangan, telekomunikasi dan lain-lain.

Bukan itu saja, pihak polis juga menetapkan had perjalanan individu yang keluar rumah bagi tempoh ini terhad dalam radius tak melebihi 10km dari kediaman mereka!

Walaupun sukar, keputusan ini dibuat bagi membantu mengawal penyebaran virus Covid-19. Time-time macam ni, ramai nak cari segala jenis perkhidmatan untuk kurangkan mereka dari keluar rumah! Ha, kami ada solusi terbaik untuk korang!

Kurangkan risiko dijangkiti dengan perkhidmatan essential service dari HUAWEI AppGallery!

Dalam HUAWEI AppGallery ada macam-macam benda yang boleh membantu urusan seharian korang. Dari perbankan sampailah ke fitness. Bukan itu saja, korang juga berpeluang untuk menang lucky draw tau!

Nak keluarkan duit atau bayar bil? Semuanya ada!

Ada pelbagai jenis browser perbankan yang memudahkan korang untuk bayar bil dan transfer duit! Browser yang ada bukan satu je tapi ada beberapa yang korang boleh try.  Senang sangat sebab korang dah tak payah keluar rumah.

Nak beli barang dapur boleh ke guna HUAWEI AppGallery ni?

Mestilah boleh! Aplikasi ni memang memudahkan tau. Korang boleh beli melalui website mereka sendiri atau muat turun je aplikasi-aplikasi F&B tersebut dari AppGallery korang. Antara pilihan yang ada ialah Tesco Online, Lazada & Shoppee!

HUAWEI AppGallery ada semua hiburan yang diperlukan! Aplikasi-aplikasi paling banyak digunakan di Malaysia pun ada!

Korang social media junkie? Ingin sentiasa up-to-date dengan perkembangan terkini? Haa.. memang inilah aplikasi yang paling tepat untuk korang!

Dengan aplikasi ni, korang boleh join the trend dengan buat Tiktok! Banyak dance move baru yang boleh buat korang hilang rasa bosan. Selain itu, korang juga boleh mengetahui perkembangan terkini kawan-kawan ketika musim Covid-19 di Facebook atau Snapchat.

Kurang minat dengan media sosial? Lagi suka dengar lagu? Korang boleh dengar lagu-lagu baru dari artis kegemaran dan discover lagu baru di aplikasi JOOX!

Kaki game pun akan jatuh cinta dengan HUAWEI AppGallery ni!

Korang yang suka main game pun tak ketinggalan! AppGallery ni ada macam-macam jenis game yang korang boleh main dari game lokal hinggalah game international, semua ada! Tak payah download dengan Quick Apps pun boleh main tau! Ini merupakan feature terbaru dari Huawei yang membolehkan korang main tanpa download! Fuh power!

HUAWEI AppGallery nak hadiahkan HUAWEI Mate 30 Pro wei!

HUAWEI AppGallery nak berikan ganjaran dekat pengguna mereka! Para pengguna berpeluang untuk memenangi HUAWEI Mate 30 Pro dan caranya cukup mudah!

  1. Muat turun game atau apps terpilih di AppGallery.
  2. Login dengan HUAWEI ID dan mula putarkan ‘Fortune Wheel‘ untuk tentukan apa yang korang dapat.
  3. Setiap pengguna boleh putar ‘Furtune Wheel‘ sebanyak 16 kali. Korang ada 16 peluang untuk memenangi HUAWEI Mate 30 Pro tau.
  4. Contest bermula 1 April – 15 April 2020.

Korang boleh explore AppGallery dengan peranti HUAWEI yang best ni.

More Secure, More Storage dan More Rewards! Korang boleh order jam HUAWEI GT2e ni sekarang dengan harga RM599!

Bukan itu saja, korang juga boleh order sekarang HUAWEI P40 series yang tampil dengan kuasa lensa dan connectivity yang lebih baik dengan harga RM2,799!

HUAWEI AppGallery mempunyai 4 lapisan perlindungan untuk memastikan kesemua applikasinya selamat untuk dimuat turun. Storage korang juga boleh jadi lebih jimat apabila korang mengakses aplikasi menerusi Quick Apps tanpa memuat turun di HUAWEI AppGallery!

Untuk pengguna P40 Series, korang boleh dapatkan 50GB cloud storage percuma selama 12 bulan sebagai ganjaran tau! HUAWEI AppGallery ni sememangnya More Secure, More Storage dan More Rewards!

Untuk order, korang klik je SINI! Jangan lepaskan peluang terbaik ini!

The following two tabs change content below.