berita

Ikut Cara Ni Kalau Nak Dapatkan Deals Domino’s Yang Paling Best Dan Berjimat!

November 27th, 2020 | by Azyanshor
Kini Trending

Semua orang mesti suka bila dapat deals yang terbaik, lagi-lagi bila bab makanan. Siapa taknak makanan sedap dengan harga yang berpatutan kan?

Sebab tulah Domino’s nak korang tahu yang moment bersama dengan family ke kawan ke, akan lagi best dengan pelbagai makanan yang sedap!

Domino’s ada macam-macam jenis promo yang korang boleh dapatkan tapi pada masa yang sama, korang masih lagi boleh berjimat! More variety,more fun dan yang paling penting sekali, lebih jimat!

Sorang atau berkumpulan?Promo Everyday Value dari Domino’s ni memang paling perfect untuk semua orang!

1.Nak makan pizza sorang-sorang? Dapatkan personal pizza dari Domino’s ni. RM5 je!

Domino’s ada promo yang best untuk korang! Dengan promo Everyday Value ni, korang boleh dapatkan pizza kesukaan korang dengan harga serendah RM5 bila korang order untuk takeaway! OMG!

2.Nak order size lain tapi takut tak ada promo? Jangan risau, order size Regular,Large atau Xtra Large pun ada deals terbaik! Korang boleh dapatkan diskaun 50% tau!

Walaupun order size Regular,Large atau Xtra Large, dengan Everyday Promo ni, korang still boleh jimat tau! Sebab korang boleh dapat 50% diskaun dengan Take-away Everyday Value Promo ni!

Maknanya, tak kira size apa pun yang korang pilih, semuanya ada promo yang best!

3.Tak payah fikir susah parking atau nak kena pusing banyak kali. Korang pandu ambil je!

Bagi yang tak tahu, Domino’s ada pilihan Pandu Ambil tau! Lagi senang lah, on the way balik rumah pun boleh terus ambil pizza korang tu.

Cara pun senang:

  • Step1: Order online di aplikasi atau website Domino’s
  • Step 2: Pilih take away dan juga Pilih Domino’s Pandu Ambil.
  • Step 3: Jangan lupa untuk isikan butiran kereta!
  • Step 4: Dan bila dah sampai korang tekan je “I’m here”!

4.Promo Deals Buy 1 free 2 ni pun sesuai untuk korang beli banyak-banyak untuk makan dekat office atau di rumah!

Beli mana-mana pizza dengan flavour kegemaran korang dan korang akan dapat 2 hidangan percuma, sama ada pizza ataupun hidangan sampingan. Fuh, memang boleh jimat gila ni!

Order je mana-mana flavour yang korang suka sama ada Classified Chicken, Meatsauraus atau Beef Pepperoni semua pun boleh!

Kalau nak tau apa yang ngam dengan citarasa korang, boleh tengok video dekat bawah ni dulu. Sedapnyaa tengok mozarella sticks tuuu!

Tiga set ni merupakan set yang korang boleh dapat kan promo Buy 1 Free 2 ni:

  • Set Me,Myself & I
  • Set Aku & Dia
  • Set Geng

Order je mana-mana pizza bersize Regular,Large atau Xtra Large dari set-set dekat atas ni dan automatik korang akan dapat 2 sides percuma!

Nak Banana Kaya boleh, nak Chocolate Lava Cake boleh, Crazy Chicken Crunchies pun boleh eh semua pun boleh lah!

5.Lepas dah order macam-macam promo dan deals, dapat Free Delivery tau!

Bukan itu sahaja, dengan semua promo-promo gempak ni korang dapat FREE DELIVERY pulak tu! Dah la dapat 2 hidangan sampingan percuma, korang dapat lagi free delivery! Memang thoughtful sungguh Domino’s ni!

So,apa lagi? Duduk di rumah & order Domino’s sekarang!

Dapat pizza, dessert, hidangan sampingan dan free delivery lagi! Sekarang korang boleh work from home atau pun habiskan masa bersama keluarga di rumah dengan lebih seronok.

Nak tahu dengan lebih lanjut korang boleh klik kat sini!

The following two tabs change content below.

×