berita

Ini 4 Sebab Kenapa Korang Tak Boleh Terlepas Peluang Jualan Super Shop 9.9 Super Di HUAWEI Store!

September 7th, 2020 | by Syakilla Marzuki
Kini Trending

HUAWEI akan mengadakan jualan hebat yang merangkumi flash deals, must buy dan juga pelancaran produk terbaru bersempena dengan Jualan Super Shop 9.9 HUAWEI. Ia akan diadakan di seluruh HUAWEI store, Lazada dan Shopee di seluruh Malaysia tau.

Kalau korang nak tau apa yang best yang korang tak boleh terlepas dengan shop Super Sale ni, jom lah tengok dulu!

1. HUAWEI Flash Deals!

Jualan Super Shop 9.9 HUAWEI akan bermula pada 9 September 2020 dari jam 10.08 pagi tau. HUAWEI akan menampilkan produk dengan harga serendah RM9.90 je. Antara produk yang tersenarai ialah:

2. HUAWEI Must-buy

HUAWEI must-buy pula sesuai untuk korang yang memang tengah mencari produk yang berkualiti dari HUAWEI. Contohnya HUAWEI Mate 30 Pro, MateBook D 15, MateBook 13, dan macam-macam lagi hanya pada 9 September ni tau! Antara barang must-buy ialah:

3. Dapat baucar sebanyak RM199!

Bukan tu je, kalau korang jadi pelanggan terawal dari 2 hinggan 9 September, korang akan dapat baucar diskaun dalam talian bernilai RM199 di HUAWEI Store atau pun Lazada. Baucar ni boleh digunakan  untuk membeli produk terpilih seperti yang tertera di bawah hanya pada 9 september.

Korang kena cepat sebab jumlah pun terhad tu! So, pastikan korang sentiasa tengok laman web HUAWEI kalau tak nak terlepas.

4. HUAWEI New Arrivals

Ha.. tak lupa juga Jualan Super Shop 9.9 ini merangkumi pelbagai tawaran istimewa lain dan barangan percuma bagi pembelian produk terbaru dari HUAWEI.

Antaranya HUAWEI FreeLace Pro yang didatangkan dengan teknologi pembatalan bunyi yang premium, HUAWEI MatePad entry-level untuk kanak-kanak, dan juga HUAWEI WATCH FIT untuk korang yang minat bersukan. Seronoknya!

Terokai peranti HUAWEI di AppGallery 

Selain tu, apa yang menarik tentang HUAWEI ni, mereka menawarkan lebih banyak keselamatan, lebih banyak penyimpanan dan lebih banyak hadiah untuk rakyat Malaysia dengan menggunakan HUAWEI AppGallery.

Sebilangan besar aplikasi yang sering digunakan di Malaysia juga terdapat pada peranti mudah alih HUAWEI. Memang power weyh!

Rebut tawaran hebat sementara masih ada!

Ha, korang tunggu apa lagi? Jangan lupa layari laman web HUAWEI untuk korang tebus baucar dalam talian sebanyak RM199 dan rebut tawaran hebat ni sementara stok masih ada!

SKIP THIS AD ×