berita

Aeril Zafrel Buat Thread Koleksi Selfie Wawa Zainal. Alahai Comel!

July 28th, 2017 | by Shafika
Kini Trending

Kalau korang rajin main twitter mesti perasan trend di twitter sekarang yang dipanggil ‘Thread’. Ianya satu tweet yang merupakan permulaan kisah. Tak kisah la kisah apa, yang pastinya akan ada penyambungan yang panjang di bawahnya. Kalau tengok dah macam karangan atau novel. hehe.

Pelakon terkenal Aeril Zafrel pun tak terlepas nak buat thread ni. Kali ini thread dia memang sweet habis sampai netizen boleh potong kaki. Hehe. Sweet ke?

Ini adalah thread

Bila terlalu banyak sangat thread di laman twitter, Aeril pun cari idea nak buat juga. Tak sangka idea dia unik dan sweet. Menerusi tweet Aeril Zafrel, dia membuat satu thread koleksi Wawa Zainal dari telefon bimbitnya. Thread ini mendapat perhatian netizen yang rata-ratanya memuji Aeril ni sweet. Memang sweet dan comel!

Ingat comel

Memang comel pun Wawa Zainal kan? Pasangan Aeril dan Wawa ni tak pernah tak sweet tau. Ramai netizen yang terhibur dengan thread ini. Potong kaki wei tengok, manis sgt!

Netizen terhibur

Untunglah comel, boleh la buat thread selfie Wawa Zainal. Kalau admin buat mahu termuntah darah kut. Haha

Sumber : Twitter Aeril Zafrel

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×