berita

Ini Jawapan Panas Zarema Zainal Bila Dituduh Ganggu Rita Rudaini

May 22nd, 2015 | by Ash Nordin
Isu & Kontroversi

ZaremaZainalBersuara

Hangat betul isu pasal diaorang kebelakangan ni, mula-mula Aidil jelaskan sebab kenapa Rita tak layak terima mutaah, lepastu Rita ‘serang’ balik. Yang paling hangat bila kes ini berlarutan bila Rita sebarkan nombor Zarema.

Artikel Berkaitan :

Kali ni, giliran Zarema pula bersuara meamandangkan krisis antara mereka ni dah out of control.

Sikit Tak Terkesan Apa Orang Cakap

ZaremaZainalBersuara2

Kepada keyboard warrior kat luar sana tu, rasanya jangan mudah sangat hukum orang. Nak bersuara tu kenalah berpada-pada, kalau benci sangat pada satu pihak sekalipun lebih baik diam. Lebih baik doa biar krisis mereka ni sampai ke penghujung. Ya idok?

 

 

The following two tabs change content below.