berita

Isu Perniagaan Online, Eira Syazira Marah Didakwa Caras Pelanggan Peniaga Lain

March 12th, 2014 | by Ai
Lensa Insta

Eira Syazira

Jika diperhatikan sejak kebelakangan ini pelakon Eira Syazira dilihat sudah mula berjinak-jinak dengan perniagaan di atas talian menerusi laman Instagram miliknya.

Malah isteri kepada Azad Jazmin ini juga rajin menyertai bazaar jualan kecil-kecilan dan membuka booth menerusi label pakaiannya, Aaira Closet by ES.

Bagaimanapun semalam timbul pula isu mengatakan Eira cuba menarik pelanggan peniaga lain apabila berkongsi foto produk jualannya dengan peminat.

Difahamkan, terdapat segelintir pengikutnya di Instagram yang mendakwa gambar digunakan Eira milik peniaga lain namun hakikatnya gambar tersebut cuma diambil daripada carian di Google.

eira syazira-2

Hari ini pula Eira menempelak pihak berkenaan dengan menjelaskan rezeki yang diterima telah ditetapkan kepada masing-masing sekaligus menolak dakwaan dirinya cuba menganggu perniagaan orang lain.

eira syazira-3

Azad Jazmin turut membela isterinya

Dalam masa yang sama juga, Eira turut menyelitkan sepotong ayat makan dalam dipercayai ditujukan kepada mereka yang dengki kepadanya.

eira syazira-1

Sementara itu bagi yang ternanti-nanti kemunculan Eira di kaca televisyen, anda boleh menonton lakonannya di slot Azalea TV3 menerusi drama berjudul Janji Jaslina.

Kredit foto : Instagram Eira Syazira

SKIP THIS AD ×