berita

Jimat Wang, Masa & Tenaga – Jualan Gudang Online Onking Sure Buat Korang Rambang Mata!

May 9th, 2019 | by Intan Mahsuri
Shout Out!

Baru-baru admin saja la Google dan check website-website yang mungkin ada sale sempena bulan Ramadan yang bakal menjelang tak lama lagi. Kononnya nak buat content mengenai sale sebab nak bantu korang berbelanja dengan berhemat sempena musim raya nanti.

Kredit:Chairstuff

Ye la! Bulan puasa dengan nak raya pulak, mesti banyak belanja nak pakai. Cari punya cari sekali termasuklah dekat website OnkingFuhlamak! Memang gila-gila betul sale yang diorang bakal adakan pada 15 hingga 17 Mei ni! Jadi, admin terpanggil untuk share apa yang Onking tawarkan untuk korang semua.

Mudah berbelanja dengan eGo online!

Untuk pengetahuan korang, sebenarnya Onking ni kedai barangan elektrik yang bertapak di subang. Selalunya dalam setahun diorang akan buat 2 kali jualan gudang. Tapi sekarang diorang juga ada jualan online. Daann sebab tu la korang akan nikmati diskaun gila-gila sempena pelancaran website eGo diorang ni.

Jadi, lepas ni mudah la korang nak beli barangan elektrik. Online je! Tak gaduh nak cari masa pergi kedai. Lagipun, Onking adalah trusted dealer untuk barangan elektrik. Semua perkakasan elektrik yang mereka tawarkan memang original dan perkara tu tak dapat disangkal lagi.

Diskaun kaw-kaw! Ada lebih 20 jenama yang ditawarkan.

Macam yang admin dah beritahu tadi, online sale ni akan bermula pada 15 Mei tepat jam 12.01 minit pagi dan akan berakhir pada 17 Mei 2019. Pastikan korang tak lepaskan peluang untuk beli barangan elektrik dengan harga runtuh.

Ada lebih 20 jenama terkemuka yang ditawarkan Onking antaranya Panasonic, Beko, Hisense, Firenzzi, SHARP, SAMSUNG,HITACHI,ELBA, KHIND, LG, SONY,DAIKIN,TOSHIBA, PENSONIC dan banyak lagi. 

Cakap je korang nak cari apa, peti ais, mesin basuh, periuk nasi, vakum, pengisar, cerek elektrik, kipas, penghawa dingin semua diorang ada.

800 rekaan barangan elektrik terkini! Yang penting penghantaran PERCUMA!

Banyak betul jenama yang Onking tawarkan. Tapi tu baru jenamanya saja. Korang tahu tak Onking ada lebih 800 barangan elektrik dengan design yang terkini dan inovatif. Kiranya korang mesti boleh cari la apa yang korang nak dan idamkan bila berbelanja dengan Onking.

Apa-apa pun yang penting penghantaran percuma disediakan. Jimat la sikit kan? Tapi penghantaran percuma ni terhad dalam daerah Lembah Klang saja tau. Kalau yang diluar kawasan tu, korang boleh pick up barang, bila korang free.

So, apa lagi yang korang tunggu? Jom berbelanja dengan Onking eGo sekarang jugak! Jualan gudang pertama secara onlineTawaran terhad, sementara stok masih ada. Korang lambat gigit jari la jawabnya.

Website: Onking

Facebook: OnkingeGo