berita

Join Youtube Livestreaming Bersama Nana Mahazan Untuk Peluang Memenangi Pelbagai Hadiah Menarik!

May 17th, 2021 | by Intan Mahsuri
Kini Trending

Siapa sangka baru-baru ini kita digemparkan dengan pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan 3.0 (PKP) diseluruh negara dimana aktiviti berziarah sama sekali tidak dibenarkan. Maka, ramailah yang frust menonggeng, nak beraya rumah jiran pun tak boleh.

Walaupun begitu janganlah kita bersedih hati kerana usaha ini dilakukan bagi membendung pandemik Covid-19 dari terus menular.

Kalau korang rasa bosan, why not korang tune-in ke Chanel Youtube Oh Bulan dan saksikan livestreaming Raya bersama Nana Mahazan. Memang gamat dengan gelak ketawa para selebriti jemputan. Lagi, best sebab ada banyak hadiah menarik tajaan foodpanda untuk dimenangi.

Bergabung dengan Influencer terkenal, Nana Mahazan gamatkan raya korang!

Apa? Raya korang suram? Eh, jangan macam tu korang, raya ni kita kena sambut dengan seribu kemeriahan. Nak lagi meriah jom ramai-ramai pakat join livestreaming bersama Nana Mahazan pada Ahad, 23 Mei 2021 ni.

Bukan setakat korang boleh menang hadiah berupa baucar tunai bernilai RM1000, korang juga berpeluang untuk menang baucar foodpanda bernilai RM500. Lebih istimewa lagi, khas untuk livestreaming Youtube kali ni diorang bawakan untuk kita barisan influencer terkemuka  seperti Zaidi Aziz, Razaleigh Zain dan Nasha Nazari.

Faham-faham je la kalau dah 3 orang influencer ni bergabung memang gamat la dibuatnya. Celoteh diorang akan buat korang rasa tak kering gusi terutama sekali Razaleigh Zain.

Kini, lebih mudah dengan foodpanda!

Buat warga lembah Klang, sekarang proses membeli barangan keperluan harian jadi lebih mudah dengan pandamart. Tambahan pula, korang juga boleh dapatkan hamper raya melalui pandamart. Maka, boleh la korang bagi buah tangan berupa hamper kepada kaum keluarga korang.

Walau tak boleh berziarah tapi kita masih boleh berkongsi rezeki bersama insan tersayang dengan kiriman kita.

**  Available untuk kawasan Lembah Klang sahaja

Bukan itu sahaja, sekarang korang juga dah boleh buat order secara berkumpulan. No need to order asing-asing or passing telefon korang untuk ambil order rakan-rakan sebaliknya, hanya seorang sahaja individu yang perlu klik pada ikon group order dan share link tersebut pada rakan-rakan yang nak turut serta join order. Mudah kan?

Untuk maklumat yang lebih detail, korang kena la tengok livestreaming Nana Mahazan dan team. Nanti diorang akan share tips & cara korang boleh menang pelbagai hadiah menarik semasa livestreaming.

Penjimatan berganda dengan pandapro!

Korang pengguna tegar aplikasi foodpanda? Dah subscribe pandapro ke belum? Dengan pandapro korang boleh nikmati pelbagai tawaran hebat seperti harga eksklusif, diskaun dan penghantaran percuma bagi kedai terpilih untuk tempahan bernilai RM25 dan ke atas.

Buat masa ini pandapro hanya available untuk pengguna terpilih sahaja. Akan tetapi, min nak share satu info istimewa dengan korang semua kerana pada Jun nanti semua pengguna foodpanda dah boleh subscribe pandapro. Bestnye…

Raya bersama foodpanda eratkan hubungan kita sekeluarga!

Dengan adanya foodpanda, kini urusan membeli makanan dan barangan keperluan jadi lebih mudah terutamanya ketika kita sedang berjuang menentang penularan virus Covid-19 ini. Semoga sambutan Aidilfitri tahun ini jadi lebih bermakna  buat kita semua. Selamat hari raya semua!

 

 

 

SKIP THIS AD ×