berita

Jom Jawab Soalan Mudah Untuk Menangi Smart TV realme!

November 23rd, 2021 | by Noraniza
Kini Trending

Siapa tak nak Smart TV percuma kan? Jadi, admin nak bagi korang giveaway bulan ni  iaitu Smart TV realme untuk dipertaruhkan! Yay!!

Tapi, admin nak cerita dulu apa yang best mengenai realme Smart TV yang bakal korang menangi ni! Eceyh!

Smart TV realme ni didatangkan dengan dua saiz berbeza, kedua-duanya menggunakan rekaan Premium Bezel-less yang hanya senipis 8.7mm.

Harganya pula boleh dikatakan berbaloi sangat sebab dengan semua teknologi di atas, korang hanya perlu keluarkan RM 899 untuk saiz 32 inci dan RM 1599 untuk saiz 43 inci.

Smart TV realme ni juga direka dengan teknologi Ultra Bright Display with Chroma Boost Picture Engine yang menjadikan kualiti gambar lebih cantik dengan meningkatkan keupayaan, warna, kontras dan kejelasan video!

Dengan 400 nit peak brightness, skrin akan lebih mudah untuk dilihat di bawah cahaya terang dan menawarkan sudut 178 darjah okay. Barulah feeling teater di rumah!

Tak cukup dengan itu, Smart TV realme ni dilengkapi Powerful Quad-core Picture Processor 1GB + 8GB, MediaTek quad-core processor dengan ARM Cortex A53 CPU, Mali-470 MP3 GPU yang menyokong teknologi Chroma Boost. Oleh itu, kombinasi 1GB dan 8GB mampu memberikan pengalaman menonton yang sempurna.

Malah, Smart TV realme ini lengkap dengan 24W Quad Stereo Speakers dengan Dolby Audio dan mempunyai dua pasang speaker symmetrical iaitu satu speaker full range untuk mencipta bass range setra vokal bersih yang menakjubkan dan satu lagi adalah tweeter, untuk memenuhi keperluan frekuensi tinggi.

Sudah semestinya, korang mempunyai access kepada Android TV, yang membolehkan korang untuk access Google Play store untuk memuat turun beribu aplikasi popular, games, wayang, shows dan muzik pada bila-bila masa.

Untuk maklumat lanjut mengenai produk, korang boleh refer laman sesawang Facebook realme, Instagram realme dan Youtube realme.

Menarik? Ha, kalau korang nak merasa pakai Smart TV realme ni secara percuma, korang hanya perlu buat langkah di bawah:

1) Like dan share posting artikel ni laman Facebook masing-masing (pastikan profile tidak private!)
2) Komen dan tag dua kenalan Facebook
3) Nyatakan bagaimana Smart TV realme ni boleh mengeratkan hubungan korang

Mudah? Pertandingan ini tamat pada tarikh 30 November 2021, jam 5 petang. Admin akan hubungi pemenang istimewa yang terpilih!

The following two tabs change content below.

Noraniza

Senior Head Of Sponsored Content, Malay Division at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)

SKIP THIS AD ×