berita

Jom Rebut Diskaun Sehingga 30% Bagi Semua Produk Kesihatan di Watsons!

June 17th, 2020 | by Nurul
Kini Trending

Admin tahu ramai antara pembaca OHBULAN ni yang sangat pentingkan kesihatan diri tapi, bagaimana dengan kesihatan ibu bapa korang? Adakah ibu bapa korang mengikuti tabiat pemakanan yang betul, makan makanan yang sihat serta mengamalkan suplemen kesihatan? Atau bilakah kali terakhir korang menemani mereka membuat pemeriksaan kesihatan?

Kalau jawapan korang adalah tak pasti, mulai sekarang korang dah kena ambil tahu semua ni tau. Eh..dengar cerita, Watsons ada tawarkan diskaun sehingga 30% bagi semua produk kesihatan. Inilah masanya untuk korang belikan untuk ibu bapa korang dan gembirakan hati mereka!

Lebih penjimatan dengan diskaun sehingga 30%!

Selaras dengan kempen GetActive Stay Healthy, Watsons menawarkan promosi hebat iaitu potongan harga sehingga 30% bagi kesemua produk kesihatan di Watsons! Yeay!

Ada pelbagai kategori produk kesihatan makanan tambahan, termasuklah untuk kesihatan jantung, diabetes, tulang yang kuat serta tenaga  & multivitamin yang korang boleh hadiahkan untuk ibu bapa tersayang tanpa perlu berbelanja lebih!

Antara jenama yang terlibat adalah Pharmaton, Blackmores, Surbex Zinc, B/Life Omega 3 Fish Oil, NH Soy Seeds, Ensure Gold, BRAND’S Essence of Chicken, Flavettes Effervescent Vitamin C Glow, Ammeltz YokoYoko, Tiger Balm dan banyak lagi!

Baik korang cepat sebab promosi ini hanya berlangsung sehingga 30 Jun 2020 ni sahaja tau!

Image may contain: drink and indoor

Kredit: Family Mart

Eh..ada lagi..Diskaun istimewa 10% bagi item dispensari!

Eh..bukan tu je..Watsons juga bermurah hati nak beri korang diskaun 10% untuk semua barangan di item dispensari bagi ahli Watsons yang berumur 45 tahun ke atas tau!

Masih belum mendaftar? Jangan risau, korang hanya perlu mendaftar di kaunter, nyatakan umur korang dan nikmati diskaun istimewa ni sehingga 31 Disember 2020 ini!

Jom ke Watsons sekarang!

Oh ya, sempena Hari Bapa yang bakal tiba, Watsons ada mengeluarkan sebuah video yang sangat menyentuh perasaan. Apa kata korang layan dulu..

Hmm..sebak la pulak admin, terus teringat ayah kat kampung. Semakin berusia, semakin lebih perhatian dan masa yang harus kita luangkan untuk kedua ibu bapa kita. Sebagai anak, pastikan kedua ibu bapa kita terjaga dan bekalkan segala nutrien yang mereka perlukan untuk kekal sihat.

Jadi, dapatkan segala keperluan kesihatan buat korang seisi keluarga di Watsons. Lebih menarik, bukan hanya barangan kesihatan, tapi ada banyak lagi produk keperluan diri dengan diskaun dan promosi hebat yang korang boleh dapatkan!

Apa lagi tunggu, jom ke Watsons yang terdekat ataupun shopping online di sini untuk nikmati pelbagai tawaran menarik!

Untuk maklumat lanjut, layari laman web Watsons.