berita

Jom Tengok Telatah Lucu Rakyat Malaysia Sertai #dudukrumahchallenge. Kreatif Betul!

April 29th, 2020 | by Nurul
Kini Trending

Walaupun dalam Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), tapi tak menghalang rakyat Malaysia untuk menyertai #dudukrumahchallenge dan berkongsi gambar-gambar menarik tentang apa yang mereka lakukan di rumah sepanjang PKP ni berlangsung.

Admin terhibur betul tengok gelagat diorang ni semua!

Apa #dudukrumahchallenge ni?

Haa..kalau korang nak tahu, #dudukrumahchallenge ni adalah trend yang dimulakan oleh DUDUK dengan mengajak orang ramai untuk berkongsi gambar aktiviti mereka di rumah dengan cara menyeronokkan dan kreatif sepanjang tempoh PKP.

Ramai tau yang dah join. Ada yang tunjuk skil yoga, main bowling, memasak dan macam-macam lagilah! Nah, admin kongsikan antara gelagat-gelagat rakyat Malaysia dalam #dudukrumahchallenge ni:

Kalau korang nak tengok lebih banyak lagi gambar menarik, klik je @dudukmy di Instagram!

Korang dah DUDUK ke?

Haa..seiring dengan cabaran Instagram #dudukrumahchallenge, admin nak memperkenalkan jenama baru yang paling onz daripada EcoWorld – DUDUK, konsep pembangunan vertikal yang mengujakan di Huni @ Eco Ardence dan Se.Ruang @ Eco Sanctuary! 

Nah kami kongsikan antara sebab untuk korang memiliki DUDUK:

Lokasi yang strategik!

Huni @ Eco Ardence dan Se.Ruang @ Eco Sanctuary terletak di antara dua lokasi strategik iaitu Eco Ardence di Setia Alam dan Eco Sanctuary yang terletak di belah selatan Kota Kemuning.

Huni @ Eco Ardence dan Se.Ruang @ Eco Sanctuary adalah kawasan perbandaran yang dikelilingi dengan kemudahan seperti sekolah, pusat membeli belah, kedai runcit, taman, bank, hospital dan pelbagai kemudahan lain, menjadikan kedua-duanya tempat yang ideal untuk korang duduki!

Rekaan yang smart dan luas!

Kredit: Trumk.com

Huni @ Eco Ardence dan Se.Ruang @ Eco Sanctuary menawarkan susun atur yang luas dengan binaan seluas 1.000 kaki persegi! Mempunyai 3 bilik tidur dan 2 bilik air serta reka bentuk yang praktikal, unit ini memang sangat sesuai buat golongan milenial, pasangan baru berkahwin dan juga keluarga kecil.

Bukan itu je, setiap unit juga dilengkapi dengan pakej separa berperabot (semi-furnished) dan pelbagai barangan asas rumah pintar. Memang satu penjimatan besar bagi pasangan yang baru berkahwin tu. Tak perlulah nak habiskan duit untuk beli barang keperluan rumah!

Yang lagi best, setiap unit akan diberikan dua tempat letak kereta percuma, sesuai untuk keluarga yang ada lebih dari satu kereta.

Fasiliti yang lengkap!

Selain itu, Huni @ Eco Ardence dan Se.Ruang @ Eco Sanctuary turut menyediakan fasiliti seperti clubhouse, kolam renang, gimnasium dan dewan serbaguna untuk kemudahan seisi keluarga. Yang lagi best, kedai runcit pun ada! Tak payahlah korang susah-susah nak keluar dari kawasan rumah untuk beli barang keperluan.

Berminat? Jemputlah DUDUK!

Tengoklah gambar MUSANG KING tu. Biar betul? Admin pun dah tertarik nak dapatkan satu unit kediaman di DUDUK ni!

Kalau korang berminat dan nak dapatkan informasi lanjut, daftarlah sekarang di laman web Duduk atau layari Facebook Duduk.