berita

Juliana Evans Sertai Pertunjukan Fesyen Di AS, Peminat Kritik Pakaian Seksi

April 9th, 2014 | by Noraniza
Isu & Kontroversi

Screen Shot 2014-04-08 at 7.19.14 PM

Tidak dapat dinafikan bahawa wanita kacukan Melayu-Inggeris ini sememangnya memiliki pakej lengkap untuk bergelar seorang model.

Mengambil peluang yang ada, Juliana Evans yang kini sedang melanjutkan pelajaran di Amerika Syarikat dilihat bergiat aktif dalam bidang pertunjukan fesyen.

Terkini, menerusi laman Instagramnya, wanita berusia 24 tahun ini telah memuat naik beberapa keping foto dirinya sebagai model catwalk di MODA 2014.

Screen Shot 2014-04-08 at 5.02.37 PM

Antara foto ‘seksi’ Juliana Evans yang menarik perhatian ramai

Berkonsepkan busana Timur Tengah, Juliana yang dilihat semakin kurus itu telah menggayakan dress pendek berwarna merah jambu separa peha di pertujukan fesyen terkemuka itu.

Bagaimanapun, foto tersebut telah mengundang komen-komen negatif daripada para peminat apabila busana yang digayakan itu dikatakan terlalu seksi.

Screen Shot 2014-04-08 at 5.03.33 PM

Juliana di pertunjukan fesyen MODA 2014

Malah, mereka juga turut mempersoalkan tentang ‘hud’ baju tersebut yang dilihat seperti menyamai dengan konsep bertudung.

Di sebalik kritikan yang diberi, tidak kurang juga ada yang memuji kecantikan semulajadi yang dimiliki oleh Juliana dan memberi kata-kata perangsang kepada si cantik itu untuk kembali bergiat aktif dalam dunia seni apabila dia kembali ke Malaysia nanti.

Jika permintaan para peminat itu direalisasikan kelak, sudah pasti ramai pengarah berpusu-pusu untuk mengikat Juliana sebagai teraju utama filem dan drama mereka bukan?

Al-maklumlah, industri perfileman Malaysia ini sememangnya dahagakan bakat yang mempunyai pakej lengkap seperti Juliana.

Kredit Foto : Instagram Juliana Evans

The following two tabs change content below.

Noraniza

Senior Head Of Sponsored Content, Malay Division at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)

SKIP THIS AD ×