berita

Kami Jangka Ini Adalah Top 12 #watsonsmti… Ada Peserta Favourite Korang Tak? Korang Team Mana?

October 23rd, 2018 | by Noraniza
#watsonsmti

Wah! Cabaran #watsonsmti semakin hangat terasa. Mana taknya, para peserta memang komited habis untuk buat yang terbaik di setiap cabaran.

Admin pun pening juga nak memilih yang terbaik bila semuanya kreatif belaka! Well, jom kita tengok apa yang terjadi di pusingan kali ini.

Siapa Top 25 #watsonsmti?

Selepas cabaran kedua iaitu berselfie dengan produk rangkaian Watsons tempoh hari, keputusan 25 orang peserta yang layak ke peringkat seterusnya telah pun keluar. Siapa yang masuk ke peringkat seterusnya? Nah, ini dia!

Para peserta dah mula berkempen tau!

Mulai minggu ini, para peserta juga telah mula berkempen menggunakan Instagram dan mencipta juga hashtag ‘fanclub’ masing-masing. Korang team mana agaknya?

#teamfasihalatiff

#mominions

#leynavengers

Ha, macam-macam lagila hashtag fanclub yang diwujudkan oleh para peserta untuk #watsonsmti ni. Kalau korang nak tengok semua submission, korang search je #watsonsmti okay! Sekarang ni masing-masing tengah busy buat cabaran ke-3!

Apa cabaran ketiga #watsonsmti ya?

Tapi, siapakah agaknya top 12 pilihan OHBULAN!… jeng jeng jeng…

Ha, ini hanya jangkaan awal tau. Keputusan muktamad mengenai top 12 akan diumumkan nanti selepas berbincang dengan juri-juri gitu. Tapi, admin rasa 12 orang peserta ini berpotensi untuk ke peringkat seterusnya..

 

View this post on Instagram

 

Hi siapa kat sini #gengkikin ?? !!! Spam #gengkikin kt vid ni bnyak2 ??? . . This is my #cabaran3 #watsonsmti video??? keep supporting me guys, your endless love&support keep me in these competition!!!i wouldn’t be here if not bcz of you guys? ive never done an unboxing video, before this i wanna do it so much but got no time? this challenge is a one step forward for me, you know i took a lot of time and i keep repeating the same dialog to get the best shot?? i learn how to edit video and few hours just to get this 1min video done ?anddddd I really love the present!!! Thank you @ohbulanofficial & @watsonsmy for giving me these awesome experiences, #challenge3 #unboxing #watsonsmti #ohbulanofficial #gengkikin #spreadlove @watsonsmy @ohbulanofficial

A post shared by ekin (@kik1n_) on

 

View this post on Instagram

 

#swipeleft Hi, this is my third challenge for #watsonsmti . It is Dettol’s!! Protect your family’s health and hygiene. Semarakkan kesegaran untuk sepanjang hari. My first challenge is saya membuat ‘soap hacks’ dengan corak ikan yang melambangkan air yang saya namakan Dettol Jelly’s by Asyamentos,dengan menggunakan Dettol shower gel bersama gelatin. Salah satu cara itu, anda boleh menarik perhatian si manja anda untuk mandi dengan seronok tanpa dipaksa. 2nd challenge, I’ve splashing myself to flying into the pool for challenging myself coz i want you all to know that ape guna pakai dettol shower gel kalau tanpa air ? ? Baru lah freshhhhh sepanjang masa. And for the third challenge was interview some of my friends for the smell of dettol,which is asking them for the brand and smell of it. And their also did the complimentary from dettol’s smell. . Wangiiii.. #watsonsmti @watsonsmy #ohbulan @ohbulanofficial #watsonsmalaysia #teamasyamentos

A post shared by ???????s????????? (@asyamentos) on

Pening-pening. Semua serba kreatif… Macam yang admin kata tadi, ini jangkaan admin je. Keputusan muktamad oleh para juri akan diumumkan tak lama lagi.

Buat semua peserta, good luck! Dan buat followers mereka, teruskan menyokong influencer favourite korang!

Jangan lupa untuk ke laman Instagram OhBulan (@ohbulanofficial) dan Watsons Malaysia (@watsonsmy) untuk mengetahui segala update terkini.

The following two tabs change content below.

Noraniza

Senior Head Of Sponsored Content, Malay Division at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)