berita

‘Kau Yang Gila Nak Laki Orang’- Giliran Ex Boyfriend Kepada Pasangan Pengantin Yang Diserang Naik Angin

March 12th, 2016 | by Ash Nordin
Kini Trending

Screen Shot 2016-03-12 at 1.58.58 PM

Korang pasti ingat pasal isteri serang suami di majlis perkahwinan yang terjadi pada bulan lepas. Kisah itu jadi viral satu malaysia dan jadi buah mulut netizen. Nak cerita panjang rasanya tak payah kot sebab korang mesti tahu jalan ceritanya bagaimana kan.

Artikel Berkaitan;

Terbaru, ex boyfriend kepada isteri terbaru lelaki yang kahwin kantoi kahwin lain tu kongsikan screenshot di status di Facebook. Wahh, ingatkan dah habis. Rupanya ada lagi siri tentang perkahwinan mereka yang dapat ‘perhatian’ orang ramai ni. Baca untuk tahu kisah lebih lanjut.

‘Kau yang gila nak laki orang..’

Screen Shot 2016-03-12 at 1.46.16 PM

Screen Shot 2016-03-12 at 2.01.22 PM

Berikut merupakan screenshot yang dikongsikan bekas boyfriend kepada isteri baru lelaki yang kahwin lain tu. Mungkin sebab geram sangat kot.. Sebab tu dia tak teragak untuk sebarkan keburukan dan ‘cakap tak serupa bikin’ bekast teman wanitanya tu.

‘Nak nangis baca mesej dia hantar kat ex boyfriend dia’

Screen Shot 2016-03-12 at 1.45.27 PM

Selepas itu, beberapa jam yang lepas menerusi akaun FB Quyun Zulkifly, iaitu bekas isteri yang diceraikan suaminya (kini jadi suami kepada isteri baru, Norshaida Tohair) turut kemas kini status di FB. Wahh.. Nampaknya isu ni seakan tiada penghujung.

Sumber: Facebook Yazid Vice II / Facebook Quyun Zulkifly

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×