berita

Keluar Kain Kafan, Kapas Mayat – Jatuh Sakit & Jumpa Barang Pelik Rupanya Disihir.. Seram!

May 19th, 2017 | by Arini Saleh
Kini Trending

Percaya atau tidak, pada zaman yang serba moden ini masih ada orang menggunakan ilmu hitam demi untuk menjatuhkan orang lain. Bukan sahaja iri dengan kejayaan yang dikecapi, orang yang tidak bertanggungjawab ini sanggup mengambil jalan singkat ini untuk balas dendam.

Berdiri bulu roma baca perkongsian sebuah kedai kucing ini, macam-macam perkara aneh yang berlaku. Dari pelanggan yang ramai terus berkurangan. Pekerja kedai pula ada yang kencing berdarah dan macam-macam lagi. Seram weh!

Dapat sambutan luar biasa

Kejadian pelik, macam ada yang marah

Ini syiling lama, tapi kalau tengok betul betul. Ada macam ukiran 3 bentuk tubuh manusia. Macam kebetulan pula staf House of cat ada 3 orang.

Ini paku. Keluar dari tubuh. Ada satu yang panjang, satu pendek. Dua dua dah berkarat teruk. Siap ada kain kafan dan kapas jenazah lagi.

Mula derita sakit, buang air kecil berdarah

Buang air kecil, tapi air karat yang keluar. Sakit tahu tak. Hari yang lainnya, darah pula yang keluar. Ya rabb, terkutuklah mereka yang mengamalkan sihir. Ketulan darah pun keluar masa buang air. Sakitnya hanya Allah yang tahu.

Paling rare inilah kot
– kain kafan lama, kertas dicelup dengan minyak (ustaz cakap barangkali lemak babi sbb kes ini dh pernah jmpa), kain ada tulisan siam (macam mentera), benang bergumpal, puluhan jarum, kain berjahit dengan benang berserabut

Hampir 7 bulan berlalu, kami berserah kepada Allah

Moga Allah ampunkan dosa kita semua

sumber : House Of Cat

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×