berita

Kini Boleh Banding Dan Renew Insurans Kereta Dengan Segera Di Bjak.my! Jom Baca Review Mereka Ni!

November 17th, 2020 | by Azyanshor
Shout Out!

Tak dapat disangkal, pandemik membuatkan kebanyakan kerja menjadi sedikit sulit. Walaupun sekarang ni masih lagi boleh keluar, tapi kalau boleh buat online lebih baik sebab boleh mengurangkan risiko dan melimitkan interaksi sosial korang.

Kalau korang nak tahu, untuk renew roadtax dan insurans kereta, Bjak.my merupakan pelantar terbesar di Malaysia!

Korang guna je Bjak.my, alternatif lain untuk korang banding dan renew roadtax dengan lebih cepat!

Ini antara sebab korang boleh jadi pengguna yang bijak dengan mengunakan Bjak.my untuk banding dan renew roadtax & insurans!

Senang untuk digunakan!

 

Guna handphone korang je! Ikut langkah-langkah ni:

  1. Lawati https://bjak.my. Ada 3 bahasa yang korang boleh pilih iaitu Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris dan Mandarin
  2. Pilih jenis kenderaan
  3. Masukkan butiran yang diperlukan seperti nombor plat dan nombor kad pengenalan
  4. Isikan nombor telefon dan email untuk korang terima quotation

Servis yang pantas dan boleh dipercayai!

Semuanya boleh settle dalam masa kurang dari 10 minit! Jauh lebih mudah dari korang ke kaunter. Malam-malam pun korang boleh scroll handphone tengok quotation dan korang tak perlu risau sebab platform Bjak.my ni memang platform yang dipercayai! Tengok la review ni semua!

Duduk dekat rumah je, roadtax sampai!

 

Mereka juga akan hantar roadtax terus kepada korang secara delivery! Jadi, korang duduk je di rumah, buat kerja, memasak tup tup roadtax dah sampai. Paling best, roadtax korang akan sampai dalam masa 3 hari bekerja tau!

Lebih jimat!

Perbezaan harga menggunakan Bjak.my lebih sebanyak 50%! Selain itu, bukan satu atau dua syarikat insurans dan takaful yang boleh dibandingkan tapi ada lebih dari 10 syarikat! Antaranya ialah:

  1. Takaful Malaysia
  2. Pacific & Orient
  3. Zurich Takaful
  4. Liberty Insurance
  5. MSIG
  6. dan banyak lagi!

Repeat customer!

 

Bukan seorang dua, tapi dah ramai yang gunakan Bjak.my. Memang terbukti menjimatkan selain menyenangkan kerja pengguna!

Tengoklah review mereka ni!

“Dengan keadaan PKP, bersyukur dapat renew insurans dengan Bjak.Walaupun stay at home tapi perlukan kenderaan juga”- Muhammad Munir

 

Jadilah pengguna Bjak dengan Bjak.my- Mohamad Suraidi

Tak payah pening kepala dah. Guna je Bjak.my untuk renew roadtax korang!

Kenapa keluar rumah kalau boleh online? Apa tunggu lagi, jom renew roadtax korang dengan Bjak.my sekarang! Maklumat lanjut korang boleh klik dekat SINI.

The following two tabs change content below.

×