berita

Koleksi Kreatif Video TikTok Negara India ‘Out Of The Box’, Berdekah Kami Gelak!

February 1st, 2020 | by Shafika
Video Popular

Pada masa kini, aplikasi TikTok semakin popular di kalangan pengguna dari seluruh dunia kerana ia menjadi platform untuk pengguna berkongsi pelbagai video pendek yang unik dan kreatif. Malah, golongan influencer serta selebriti turut menggunakan platform ini untuk menghiburkan pengikut mereka.

Di twitter, aplikasi TikTok pengguna di negara India menarik perhatian kami dan membuatkan ramai terhibur. Bayangkan kreatif dia itu, memang out of the box betul! Lawak.

Hahaha unik!

Mendapat lebih 60k retweet dari serata dunia, pasangan anak dan bapa ini mendapat pelbagai reaksi dari orang ramai. Rata-ratanya memuji hasil kreatif anak beranak ini. Sekali tengok lucu pun ada. Malah ada beberapa pengguna lain turut berkongsi hasil TikTok mereka.

Hasil TikTok dari negara India

Tak kurang juga berkongsi TikTok versi drama lucu. Banyak sungguh idea dorang. Memang boleh pergi jauh. Bayangkan kurang dari satu minit dorang boleh hasilkan drama pendek yang lucu macam ini. Memang kreatif habis!

Drama TikTok

Memang kuat drama orang India ini kan? Yang penting semua kreatif dan menghiburkan hari minggu korang. Kami cabar anda pula yang buat. Hehe

Ramai terhibur

Sumber : Thabo

The following two tabs change content below.

Shafika

Content Champion at Rev Asia Berhad
I'm not fat, I'm just easy to see

SKIP THIS AD ×