berita

Korang Kena Tengok Cara 4 Individu Ini Guna Mini Dispenser, Senang & Mudah Digunakan Tau!

September 9th, 2020 | by Azyanshor
Shout Out!

Zaman milenium ni semua benda kena cepat. Kerja nak cepat, makan nak cepat, nak minum air pun nak cepat tau. Jadi, rata-rata pengguna mesti mencari water dispenser yang paling mudah dan cepat untuk digunakan. Bukan itu saja, keaslian air pun menjadi faktor utama pemilihan pengguna!

Mini dispenser ni memang apa yang patut dimiliki oleh orang ramai. 4 individu ni dah cuba dan share pengalaman mereka! Jom tengok bagaimana mini dispenser ni membantu rutin harian mereka.

Nak memasak atau buat makanan bayi? #TakdeHal lah!

 

 

View this post on Instagram

 

I am accepting this 7 days challenge! I believe in cooking and drinking quality water. Bukan sekadar air paip tau. Sebab perbezaan air paip yang dimasak dengan air mineral sangatlah lain. So Spritzer hantar kat saya mini dispenser yang ringan ni. So saya letak di tempat tempat yang senang nak capai untuk minum atau guna. Staf staf saya pun suka. Mana tak nya, lately ni punya lah panas cuaca. Bayangkan dalam dapur. Lagi lah! So saya ni dah mula minum air Spritzer ni sahaja untuk beberapa hari dah. Sebab ada yang cabar saya buat 7 days challenge. Kalau nak tengok macam mana saya guna mini dispenser ni, tengok IG story saya setiap hari. Siap ada swipe up link untuk korang beli. Cuba rasa nikmatnya sambil masak kat dapur, minum air mineral ni. Fuh! Makin semangat masak. Haha. Jumpa di IG storyyyyy #SpritzerMalaysia #SpritzerMiniDispenser #nosugarydrinks

A post shared by Dato’ Fazley Yaakob (@fazleyyaakob) on

 

View this post on Instagram

 

Aaaaaa memang suka lah dengan Mini Water Dispenser dari SPRITZER ni!! ?? Sebab Saara kan baby lagi, bila nak prepare makanan or nak bagi air dekat dia, memang i nak bagi air yang sihat. Lagi pulak air Spritzer ni datang dari sumber semulajadi. Memang confident lah i nak bagi dia air ni. Biasalah simptom mak mak, mestilah nak yang terbaik untuk anak kan? ? And lagi satu i suka dengan mini dispenser ni, nak letak kat mana mana pun boleh. Kalau letak dalam bilik tidur memang tersangatlah menyenangkan hidup, sbb i tak payah nak ke dapur bila haus tgh tgh malam. Kalau bawak balik kampung pun niceeee jugak. Senang nak pasang, just beli botol je bila dekat kampung nanti. Haa! Apa kata hampa cuba jugak mini dispenser Spritzer ni. Dijamin besttt! ? #SpritzerMalaysia #SpritzerMiniDispenser #nosugarydrinks

A post shared by Qutreen Nada (@qutreennada) on

 

View this post on Instagram

 

Kids, drink your mineral water and keep yourselves hydrated! (Swipe left nak tengok Ryu muka notty) . Anak pertama Pedd dah pandai nak panjat ambil air sendiri kat dapur. Ish seriau lah takut jatuh ke atau tertekan air panas. Naudzubillah. . So, Pedd pun letak je water dispenser Spritzer ni kat tempat yang senang nak capai. Lepas tu letak plastic cup. Tenang sikit hidup. Sejenis aktif seharian berlari, main basikal, main luar. . So Pedd memang selalu praktikkan minum air yang banyak. Air pula jangan sebarang air. Kenalah air mineral yang datang dari sumber semulajadi. . Lain tau rasa dia. Bukan macam air paip yang kita masak atau air tapisan. Pedd dah try minum air mineral Spritzer saja untuk beberapa hari dan Pedd memang rasa bezanya. Siap letak dekat meja office. Haha. . So, kalau korang nak tengok macam mana Pedd sukaaaaa dengan water dispenser Spritzer ni, tengok IG stories Pedd setiap hari untuk sahut cabaran 7 days challenge. Siap ber-tiktok uolss. Kalau nak beli, Pedd letak swipe up link. #SpritzerMalaysia #SpritzerMiniDispenser #nosugarydrinks

A post shared by Pedd GerhanaSkaCinta | Farhana (@pedd_farhana) on

 

 

View this post on Instagram

 

Kita ni family suka minum air kosong. No carbonated drinks and unnecessary sugar. How bout u guys? Tapi sejak Klang Valley ketandusan air, alang2 #TeamNazrudin nak cuba minum air mineral selama 7 hari! #Spritzer7DaysChallenge Naluri bapak2 mendorongku untuk beli the mini dispenser! Nak setup senang kat rumah, save the environment tamau beli botol plastik byk2. Kalau nak jemput org kenduri ke, bawak balik kampung, pi berkelah pun orait ni! Dah lama hidup, skrg baru perasan, air mineral rasa lain dari ‘drinking water’ dan air kosong kita kat rumah ek! Anak2 pun tak complain? Beli yang botol kecik, takut habis cepat dan kena beli kerap… so beli yang 9.5 liter punya atau 6 liter, both sizes boleh muat kat mini dispenser depa. Ada rasa beza tak lepas 7 hari minum air mineral? InsyaAllah i will post updates. . #SpritzerMalaysia #SpritzerMiniDispenser #nosugarydrinks

A post shared by Nazrudin Habibur Rahman (@nazrudinrahman) on

Bestnya tengok Mini dispensar diorang! Berbeza dengan jenama lain, Mineral Spritzer ni juga terkenal kerana rasa yang asli & unik!

 

Siapa yang memang penggemar air mineral ni memang tahu air Spritzer ni lain dari yang lain. Tak akan ada mana-mana jenama lain yang boleh keluarkan air mineral yang sama rasa dengan Spritzer tau!

Walaupun mereka claim begitu..

Sebab hanya sumber air yang Spritzer miliki tu yang boleh membuatkan rasa air tu rasa natural dan tidak bercampur aduk dengan bahan-bahan artificial lain!

Lagi-lagi bila tengah-tengah panas dan korang minum air mineral Spritzer. Fuh, memang terus lega! Admin kalau beli air memang taknak beli air mineral lain mesti nak Spritzer jugak.

Kalau korang nak tahu, air mineral Spritzer ni merupakan minuman mild-alkaline yang kaya dengan mineral silikon! Dan rasanya yang asli tu disebabkan mereka mengambil langkah yang paling terbaik bagi memastikan hutan simpan Spritzer tu tidak tercemar!

Sebab tu la mereka mendapat pengiktirafan antarabangsa dalam keselamatan dan kualiti makanan. Malah, kesemua produk dilindungi oleh insurans liabiliti produk.

Mini dispenser ini juga ringan & mudah untuk dikendalikan!

Disebabkan mini dispenser ini ringan dan mudah digunakan, korang boleh letak mini dispenser ni kat mana-mana je yang korang suka. Nak letak kat ruang tamu boleh, nak letak kat dapur pun boleh dan ia juga sesuai untuk digunakan di pejabat. Saiznya yang kecil, memudahkan korang mencari ruang untuk letakkan water dispenser ni tau!

Kalau korang pergi travel atau pergi camping boleh bawa dispenser ni sekali. Lagi-lagi kalau pergi travel dengan anak-anak kecil, nak buat makanan bayi pun senang! Tekan je dah dapat air, jimat duit dan masa.

So, apa lagi guys?Korang memang #TakdeHal la lepas ni dengan mini dispenser ni. Semua benda pun boleh settle. Maklumat lanjut korang boleh klik dekat sini!

The following two tabs change content below.

Azyanshor

"Life is too short to spend it with people who annoyed you" Instagram: @oshinshor

×