berita

[KUIZ] Uji Kepakaran Korang Tentang Perkakasan Elektronik Di Rumah. Siapa Lagi Power?

September 30th, 2019 | by Asyraf Khalib
Sponsored Post

Selalunya bila tanya bab keperluan dapur dan hal rumah tangga, normally wanita dan isteri yang pakar. Tapi, kalau bab perkakasan elektrik dekat rumah pulak korang rasa siapa lagi expert?

Haa.. sebab tu kali ni admin nak test pengetahuan korang. Jom kita tengok lelaki ke perempuan yang lebih pakar. Siapa berjaya jawab kuiz ni sampai habis, admin akan reveal satu rahsia best!

Sejauh mana pengetahuan korang?

Menang baucar hadiah bernilai sehingga RM8 juta!

Haa… Sempena sambutan ulang tahun Senheng yang ke 30, korang sebenarnya berpeluang enjoy macam-macam promosi, ganjaran dan hadiah tau.

Antaranya baucar hadiah bernilai sehingga RM8 Juta dan diskaun ulang tahun sehingga 40% untuk perkakasan elektronik terpilih. Tak cukup dengan itu, Senheng tambah lagi baucar diskaun bernilai RM700!

Tempat lain memang tak dapat wei.

**Tawaran ini sah untuk pembelian minimum RM1500 dalam satu resit

Ganjaran smartphone & smart TV pun ada guys

Nak lagi best, korang juga boleh buat pembayaran melalui easy credit AEON dan jika permohonan diluluskan, korang berpeluang memenangi telefon pintar Samsung Galaxy Note10!

Bagi pelanggan yang membuat pembayaran menggunakan kad keahlian Maybank pula, televisyen 70 inci 4K Smart UHD TV Sharp mungkin jadi milik korang!

So guys, tunggu apa lagi tu? Jangan lupa daftar sebagai ahli PlusOne di Senheng sekarang untuk enjoy lebih banyak ganjaran. Mana tahu tahun ni korang boleh beri kejutan untuk yang tersayang.

Sebarang maklumat lanjut tentang promosi dan ganjaran hebat daripada Senheng, korang boleh layari laman sesawang Senheng hari ini juga!