berita

Latte Ais Hanya RM1.99 Serta Banyak Lagi Promosi Lain Di McCafe, Jom Serbu Sekarang!

October 1st, 2019 | by Asyraf Khalib
Shout Out!

Hai coffee lover! Admin yakin korang mesti baca artikel ni sebab tak sabar nak tahu good news daripada McCafe kan?

Ya, kalau korang nak tahu sepanjang Oktober 2019 ni, McCafe beri peluang dekat korang untuk enjoy minuman istimewa mereka dengan harga serendah RM1.99 je!

Boleh beli apa je dengan RM1.99 zaman sekarang ni?

Jangan risau guys, artikel ni takkan scam korang! Percayalah, sempena meraikan International Coffee Day pada 1 Oktober 2019, McCafe berbesar hati untuk menawarkan Latte Ais dengan RM1.99 saja.

Tapi takkan satu promosi je kan? Sabar dulu, tak habis cerita lagi ni. Sebenarnya, McCafe ada macam-macam lagi tawaran lain sempena McCafe Crazy Coffee Deals sehingga 31 Oktober 2019.

So, enjoy la korang puas-puas. Pendek kata, tak payah tengok tawaran kopi lain dah.

Berbaloi atau tak, korang kena cuba dulu!

RM1.99 untuk Latte Ais di McCafe? Ya, ini sebenarnya lebih berbaloi dari korang habiskan duit beli coffee segera dalam tin atau minum kopi di kopitiam yang harganya lagi mahal tu.

Memang rugi kalau sepanjang tempoh promosi ni korang tak serbu McCafe wei. Nak lagi best ajak la member atau belanja keluarga mentua korang Latte Ais!

Ada banyak lagi diskaun menanti korang sepanjang Oktober ni!

Macam kami beritahu awal tadi, sebenarnya ada banyak lagi promosi dan diskaun yang korang boleh enjoy di McCafe sepanjang McCafe Crazy Coffee Deals ni berlangsung.

Apa yang pasti, hampir semua menu favourite korang macam dekat bawah ni ditawarkan pada harga yang istimewa tau.

Tapi ini sebahagian je, dan ianya bertukar setiap hari. Pendek kata, selama 31 hari ada 31 tawaran untuk korang! Hebat wei!

Jom ke McCafe sekarang!

Eh, tersengeh apa lagi tu? Nanti dah sampai McCafe baru la fikir menu yang nak order. Apa yang penting, kalau nak dapatkan diskaun special ni, korang kena walk-in ke mana-mana McCafe berhampiran dan make sure guna McDonald’s app di kaunter tau.

Haa.. Kalau ada niat nak belanja admin minum sekali, jangan lupa rojer ya! Sebarang maklumat lanjut tentang promosi dan perkembangan terkini daripada McCafe, korang boleh layari laman sesawang McCafe hari ini juga.