berita

Linda Rafar Masih Belum Boleh Lupa Pengalaman Perit Kehilangan Anaknya

June 22nd, 2015 | by Ash Nordin
Lensa Insta

LindaRafarRinduMemen

Seperti yang kita semua tahu, Linda Rafar telah mengalami satu dugaan besar dalam hidupnya dimana dia kehilangan anaknya Rezaiman Keiflin atau Memen pada Julai tahun lepas.

Artikel Berkaitan : Anak Linda Rafar Hembuskan Nafas Terakhir Hari Ini Selepas Bertarung Dengan Ketumbuhan Kronik

Menjelang bulan Ramadhan ini, Linda Rafar banyak memuat naik foto-foto arwah Memen dan meluahkan rasa rindu yang teramat terhadap arwah anaknya. Kami turut rasa sebak bila terbaca luahannya itu.

Belum Puas Aku Menjaga Dan Membesarkannya

#Throwback ? Saat Yg Tak Pernah Skali pon Dpt Ku lupakan..Ketika Doc Memberi tahu ku yg anak syurga ku #RezaimenKeiflinBinAzlinda Mengidapi ketumbuhan di perut yg kritikal..Ya allah,bertapa hancurnya perasaan seorang ibu yg melahir dan membesar kan memen yg tidak pernah sakit sepanjang hayatnyaa dan sentiasa ceria dlm keluarga ku????..Ketika itu,ku bertanya kepada Allah?? Mengapa dah kenapa ku yg Allah pilih? Blum puas aku menjaga dan membesarkan nyaa….Apa kah dosa ku ya Allah sehingga ku di uji seberat ini…Namun skrg dan ketika ini..aku Yakin dan Redha bahawa Hanya Allah yg tahu segalanyaa…Dia laa yang maha berkuasa di atas muka bumi ini…Rehat dan aman laa men di sana bersama sang pencipta????..Mama hanya mampu berdoa dan trus berdoa utk men n arwah tok bah di sana..mama yakin men sedang selesa dah gembira bersama para rasul dah para nabi di taman2 syurga…Dunia sementara dah akhirat selamanyaa? Pada followers,family n frens yg di sayangi..terima kasih x terhingga yg tidak putus2 mendoakan anak syurga linda dan diri linda…Hanya Allah yg mampu membalasnyaa #menungguMuDiPintuSyurga #TenangLaaMenDiSana #Al-fatihah #RezaimenKeiflinBinAzlinda #MemenAhliSyurga #RamadhanKeduaTanpaMen ????…MamaSayangMenSangat2????????

A photo posted by LRFlawlessProducts (@lindarafar) on


“Berat mata memandang, berat lagi bahu memikul” walaupun kami tidak berada dalam keadaan Linda sekarang, kami juga turut merasai keperitan bila kehilangan orang yang kita sayang.

Bukan itu sahaja, Linda baru-baru ini banyak muat naik foto anak-anaknya termasuklah arwah Memen. Disitulah, kami dapat rasa kesedihan yang Linda alami.

#menunggumuDiPintuSyurga

LindaRafarRinduMemen3

LindaRafarRinduMemen4 LindaRafarRinduMemen5

Kami harap, Linda dapat bersabar dan kuatkan semangat dan kami doakan agar Memen sentiasa di cucuri Rahmat. Al-Fatihah

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×