berita

Liyana Manan Batalkan Tuntutan Fasakh, Hanez Suraya Bakal Didakwa?

June 17th, 2014 | by Ai
Isu & Kontroversi

hanezvsliyana

Pagi-pagi dah ada cerita panas. Tak habis lagi rupanya kisah percintaan tiga segi antara Hanez Suraya, Romie dan Liyana Manan ni.

Baru-baru ini kami dengar Liyana telah menarik semula tuntutan fasakh keatas suaminya Romie Razin Adilha yang juga merupakan kekasih pelakon Hanez Suraya.

Menurut laporan Malaysian Digest, permohonan Liyana telah dipersetujui oleh Hakim Mahkamah Rendah Syariah dan kedua-dua pihak telah bersetuju untuk bercerai secara baik.

orangketiga

Foto perkongsian dari peminat

Bagaimanapun, sebarang rundingan masih belum dibuat berkenaan kes tersebut kerana dikhabarkan Romie baru saja kehilangan bapanya.

Namun, apa yang lebih menarik, menerusi akaun Facebook ‘Kami Sokong Liyana Manan’ ramai pengikutnya yang menyokong tindakan Liyana menarik semula permohonan tersebut.

Malah dek kerana penarikan semula itu, ada pihak yang mengatakan Hanez Suraya bakal didakwa kerana menjadi orang ketiga dalam rumahtangga Liyana ni. Eh betul ke?

Screen Shot 2014-06-17 at 11.07.51 AM Screen Shot 2014-06-17 at 11.12.34 AM

Salute kami kepada pengikut yang berusaha dengan gigih dan berkongsi beberapa foto bagi menguatkan lagi andaian tersebut. Amboi, bukan main bersungguh-sungguh lagi pengikut membantu kes cerai ini.

Geli hati kami apabila membaca komen-komen di Facebook apabila ada pihak yang menasihatkan Hanez supaya menyimpan duit kerana bakal disaman. Hehe.

Nampaknya, kes cinta tiga segi ini bakal menjadi hangat sekali lagi. Apapun, kami doakan semua pihak dapat menyelesaikannya secara baik.

P/S: Terlajak perahu boleh diundur, terlajak kata badan binasa.

SKIP THIS AD ×