berita

‘Dia Peluk Saya Lama, Dia Cium Penuh Cinta’ – Luahan Isteri Anggota Seventeen Yang Maut

December 24th, 2018 | by Arini Saleh
Isu & Kontroversi

Tragedi tsunami yang melanda Selat Sunda telah meragut kira-kira 281 nyawa dan lebih 800 orang lagi dilaporkan cedera. Turut menjadi korban adalah ahli kumpulan terkenal Indonesia, Seventeen iaitu Herman.

Artikel berkaitan : Ucapan Terakhir Ahli Seventeen Undang Sebak & ‘Deep’

Di Instagram, isteri meluahkan rasa sayu dan meminta orang ramai supaya mendoakan kesejahteraan Allahyarham. Al-Fatihah.

Mohon maaf sekiranya suami ada khilaf

‘Dia peluk saya lama, dia cium saya penuh cinta’

 

View this post on Instagram

 

K e m a r I n … sedih hati saya saat mendengar lagu ini, ini lagu terakhir ciptaan suami saya yg selalu dia main kan beberapa bulan ini dirumah, saat dia duduk di kursi tamu dirumah dia selalu menyayi kan lagu ini,Dan takdir berkata lain, Dan lagu ini membuat hati saya sangat sedih ,,, hun iklas Han , hun iklas apa pun yg terjadi sekarang, Han yg tenang disana, insyallah hun bs menjaga anak2 dengan baik,, hun sayang han, hun harus kuat buat anak2, hun Akan selalu mendoakan han disana, Han hrs tenang disana ya ,, teringat saat dia pamit, dia memeluk saya lama, dia mencium saya penuh cinta, Dan pada saat terakhir pun dia masih mengajak saya untuk ikut keacara itu, tp Allah masih punya cerita lain disini,sampai kapanpun hun akan selalu mencintaimu Han … hun iklas han, hun iklas …

A post shared by Juliana Moechtar, S.E ???????? (@julianamoechtar) on

Sumber : julianamoechtar

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×