berita

Lukis Garis Lurus & Menang Hadiah Lumayan Bersama Sunsilk!

September 25th, 2014 | by Noraniza
Kini Trending

Screen Shot 2014-09-25 at 2.19.53 PM

Sememangnya gadis di luar sana mengimpikan rambut lurus secantik rebonding dan saya yakin demi merealisasikan impian tersebut, sudah pasti ramai memilih Sunsilk sebagai syampu harian kan?

Ha.. baru-baru ini, Sunsilk telah pun melancarkan produk terbarunya iaitu Sunsilk Perfect Straight dengan formulasi Straight Lock Technology yang bakal membuatkan mahkota anda lurus dan cantik sebaik sahaja ia kering. Wah, hebatnya!

Nak tahu apa yang lagi best? Bersempena dengan pelancaran tersebut, Sunsilk juga mengadakan pertandingan Sunsilk Beautifully Straight Challenge. Senang je tau!

Screen Shot 2014-09-25 at 2.23.55 PM

Jom saya tunjukkan cara untuk sertai pertandingan ni. Okay, mula-mula anda kena lawati laman facebook Sunsilk Malaysia dan klik pada Sunsilk Perfect Straight app.

Kemudian anda lukiskan sebanyak mana garis lurus yang boleh dilakukan dalam masa 30 saat. So, kena buat dengan pantas dan berhati-hati supaya garis itu nampak lurus seperti rambut anda selepas guna syampu Sunsilk Perfect Straight! Akhir sekali, anda perlu mereka slogan paling kreatif.

Screen Shot 2014-09-25 at 2.24.52 PM

Mudahkan? Pertandingan ini bermula daripada 17 September hingga 28 Oktober ini sahaja tau! Jadi anda semua kena cepat-cepat sertai sebab setiap minggu 10 pemenang bertuah dengan skor mata tertinggi dan slogan kreatif terbaik akan memenangi RM100 baucer tunai dan barangan Sunsilk.

Ha.. yang paling best tentulah hadiah buat bakal penerima anugerah grand prize yang berpeluang untuk bermalam di Grand Hyatt Kuala Lumpur untuk dua orang, RM300 baucer membeli-belah dan juga barangan Sunsilk. So, apa tunggu lagi? Jom sertai sekarang!

The following two tabs change content below.

Noraniza

Senior Head Of Sponsored Content, Malay Division at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)

SKIP THIS AD ×